ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή με γκολ και ταμείο στις μάχες τίτλου

Επιστροφή με γκολ και ταμείο στις μάχες τίτλου
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Τα Playoffs επιστρέφουν, μαζί και η μάχη του τίτλου, με δύο κρίσιμα ντέρμπι σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρώτη χρονικά είναι η μάχη στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (18:00) για το «τρίποντο» που θα διατηρήσει το νικητή σε τροχιά πρωτιάς.

Οι «πράσινοι» του Φατίχ Τερίμ αντέδρασαν μετά τις μαζεμένες γκέλες στο φινάλε της κανονικής περιόδου φεύγοντας νικητές από το Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό και μάλιστα με ανατροπή (1-3), για να ανέβουν στους 59 βαθμούς.

Απέναντι στον «δικέφαλο» θέλουν νέο «τρίποντο» για να συνεχίσουν με στόχο την ανατροπή δεδομένων, κάτι που θέλει και η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η ήττα από τον Άρη στην Τούμπα (0-1) έριξε τον ΠΑΟΚ από την κορυφή (60 βαθμοί) και οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν αντίδραση όπως και στο ConferenceLeague με το 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έδωσε το εισιτήριο για τους «8» και συνέχεια στο θετικότατο σερί στη Λεωφόρο, όπου είναι αήττητοι στις πέντε τελευταίες επισκέψεις τους.

Ανάμεσά τους και οι δύο φετινές, σε πρωτάθλημα (2-2) και κύπελλο (1-2) παρά τον αποκλεισμό στη συνέχεια στα πέναλτι. Σε 3/4 φετινές αναμετρήσεις τους και στις δύο έδρες, στο ημίχρονο ήταν ισόπαλοι. Το Χ στην ανάπαυλα είναι σε απόδοση 2.10.

Παράλληλα στα δύο ματς πρωταθλήματος το σκορ ήταν κάποια στιγμή 1-1 και οποιαδήποτε στιγμή να συμβεί το ίδιο (1-1) στη Λεωφόρο προσφέρεται στο 2.75.

Η σκυτάλη περνάει στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ περιμένει τον Ολυμπιακό (20:30) σε άλλη μία κρίσιμη μονομαχία.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα με το «καλημέρα» πήρε κεφάλι στην κούρσα (62 βαθμοί) χάρη στο πέρασμα από τη Λαμία (0-4), εκμεταλλευόμενη την ήττα του ΠΑΟΚ.

Στόχος είναι η παραμονή στην κορυφή ως το τέλος για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα, αλλά και το τέλος στην παράδοση 10 εντός έδρας ντέρμπι με τους Πειραιώτες στη SuperLeague (0-5-5), του 1-1 στην κανονική περίοδο συμπεριλαμβανομένου.

Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός έμεινε στους 57 βαθμούς μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Παναθηναϊκό και στο ντέρμπι θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος πλησιάζοντας την κορυφή.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «έφτιαξε» την ψυχολογία της χάρη στην επική ανατροπή με τη Μακάμπι (1-6) και την πρόκριση στα προημιτελικά του ConferenceLeague.

Σε 5/6 τελευταία ντέρμπι σκόραραν και οι δύο ομάδες. Να βρουν δίχτυα αμφότεροι και στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι στο 1.79.

Σε μία μονομαχία που θα έχει και… δύσκολες φάσεις μπορούμε να δούμε και καταλογισμό πέναλτι, κάτι που δεν συνέβη στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου. Να καταλογιστεί πέναλτι προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ