ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Αταλάντα και Βιγιαρεάλ υπόσχονται δραματικό φινάλε στο 1.85

Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο διεκδικεί την μπάλα από τον Ζεράρδ Μορένο στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Αταλάντα για το Champions League
Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο διεκδικεί την μπάλα από τον Ζεράρδ Μορένο στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Αταλάντα Ⓒ 2021 ALBERTO SAIZ/ ASSOCIATED PRESS

Αταλάντα και Βιγιαρεάλ μονομαχούν για ένα εισιτήριο πρόκρισης στους 16 του Champions League και αναμένεται να προσφέρουν ακόμη ένα παιχνίδι με late γκολ.

Η Αταλάντα φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ στο Μπέργκαμο (20:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League σε έναν αγώνα που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα ακολουθήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 16 της διοργάνωσης από το έκτο γκρουπ. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας και της έντονης χιονόπτωσης ματαιώθηκε και θα διεξαχθεί σήμερα.

Η Αταλάντα προσφέρεται φαβορί σε τιμές λίγο πάνω από το 1.70. Αντίθετα, το διπλό της Βιγιαρεάλ αγγίζει το 4.50 κατά μέσο όρο.

Οι μπεργκαμάσκι χρειάζονται μόνο τη νίκη για να προκριθούν στη νοκ άουτ φάση του Champions League, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας εξασφαλίζουν ότι θα συνεχίσουν στους 32 του Europa League. Η Βιγιαρεάλ ακόμη και να χάσει έχει εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσει τουλάχιστον στο Europa League και πρακτικά της αρκεί μία ισοπαλία απόψε στο Μπέργκαμο για να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Αταλάντα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έχοντας κερδίσει στα τελευταία τρία παιχνίδια της τη Γιουβέντους, τη Βενέτσια και τη Νάπολι. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έχει να χάσει από τις 20 Οκτωβρίου και το 3-2 στο Μάντσεστερ από τη Γιουνάιτεντ. Εκτοτε είναι αήττητη σε δέκα σερί ματς (6-4-0). Αντίθετη η εικόνα της Βιγιαρεάλ, η οποία προέρχεται από τρεις σερί ήττες κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη.

Το εντυπωσιακό στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και των δύο φέτος είναι ότι σχεδόν όλα είχαν late γκολ και δραματικό φινάλε. Στην πρεμιέρα των ομίλων, η Αταλάντα είχε ισοφαρίσει τη Βιγιαρεάλ σε 2-2 στο 83'. Στο Ολντ Τράφορντ οι μπεργκασμάσκι δέχθηκαν το 3-2 στο 81', ενώ στο εντός έδρας ματς με τη Γιουνάιτεντ, ισοφαρίστηκαν σε 2-2 στο 91'. Ακόμη και κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις την προηγούμενη αγωνιστική, το παιχνίδι της Αταλάντα ήταν συγκλονιστικό στο τελευταίο δεκάλεπτο καθώς δέχθηκε δύο γκολ στο 80' και στο 84' πριν ισοφαρίσει σε 3-3 στο 88'!

Τα ίδια και η Βιγιαρεάλ! Στο Ολντ Τράφορντ έχασε με γκολ στο 95'. Στα δύο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις έβαλε τρία γκολ από το 88' και μετά, ενώ στο εντός έδρας 0-2 από τη Γιουνάιτεντ δέχθηκε τα τέρματα στο 78' και στο 90'.

Εν ολίγοις στα τέσσερα από τα πέντε ματς της Αταλάντα στους ομίλους μπήκε γκολ μετά το 80' και στη Βιγιαρεάλ συνέβη αυτό και στα πέντε παιχνίδια της! Με δεδομένο ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση έχει χαρακτήρα τελικού και μάλλον θα προσφέρει ακόμη ένα δραματικό φινάλε, το ενδεχόμενο να μπει τουλάχιστον ένα late γκολ μετά το 76' σε απόδοση 1.85 μοιάζει αρκετό πιθανό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Βιγιαρεάλ: Γκολ μετά το 76' (απόδοση 1.85), 20:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ