ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Απανωτά Goal/Goal η Κολωνία, από ήττα σε ήττα η Γκρόιτερ Φιρτ

Ο άσος της Κολωνίας Ντούντα στο παιχνίδι με τη Μάιντς
Ο άσος της Κολωνίας Ντούντα © 2021 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Μόνο Goal-Goal φέρνει εντός έδρας η Κολωνία, δέκα σερί ήττες συμπλήρωσε η Γκρόιτερ Φιρτ.

Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στο αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga είναι το ντέρμπι του Ρήνου ανάμεσα στην Κολωνία και την Γκλάντμπαχ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Το ματς θα διεξαχθεί παρουσία 50.000 οπαδών και αναμένεται να προσφέρει γκολ και θέαμα.

Η Κολωνία παρότι βρίσκεται μόλις στη 12η θέση της βαθμολογίας έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει. Στις πρώτες 12 αγωνιστικές έχει εμφανίσει δέκα αμφίσκορα. Εντός έδρας είναι αήττητη με 6/6 Goal-Goal. Γενικά, είναι μία ομάδα που βγάζει θάρρος, ανεβάζει ψηλά τις γραμμές της και δεν τρομάζει όταν παίζει απέναντι σε πιο ισχυρούς αντιπάλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει φέρει φέτος 1-1 με τη Λειψία, 2-2 με τη Λεβερκούζεν κι έχασε οριακά στο Μόναχο με 3-2 από την Μπάγερν.

Η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε μέτρια το πρωτάθλημα, όμως σταδιακά ανεβαίνει και δείχνει πως θα διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στα τελευταία οχτώ ματς μετράει 5-2-1, μένοντας άσφαιρη μόλις μία φορά. Ειδικά, στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, απέκλεισε στο κύπελλο την Μπάγερν με το εκκωφαντικό 5-0, κέρδισε την Μπόχουμ 2-1, έφερε 1-1 με τη Μάιντς και έριξε τέσσερα (4-0) στην Γκρόιτερ Φιρτ.

Με βάση τη φόρμα της Γκλάντμπαχ, η οποία έχει εξαιρετική τριάδα μπροστά (Χόφμαν, Πλεά, Στιντλ) και τον επιθετικό τρόπο που παίζει η Κολωνία, όλα δείχνουν ότι οι "τράγοι" θα συνεχίσουν το σερί τους με τα αμφίσκορα. Σε τιμές διπλασιασμού το συνδυαστικό Goal-Goal και over 2,5.

Αρνητικό ρεκόρ Bundesliga η Γκρόιτερ Φιρτ

Σερί που βγάζει... μάτια και σημείο από τη Γερμανία έρχεται και από το ματς της Γκρόιτερ Φιρτ με τη Χοφενχάιμ (16:30 Novasports News, Live από το SPORT24). Η νεοφώτιστη Γκρόιτερ Φιρτ έχασε την προηγούμενη αγωνιστική στο Μπορούσια Παρκ από την Γκλάντμπαχ και ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της Bundesliga με δέκα διαδοχικές ήττες.

Η Χοφενχάιμ έρχεται από την κορυφαία της εμφάνιση φέτος, καθώς κέρδισε 2-0 τη Λειψία, σε ένα ματς που είχε ευκαιρίες για να βάλει τα διπλάσια γκολ. Απόψε έχει την επιστροφή του ηγέτη και πρώτου σκόρερ της ιστορίας της, Αντρέι Κράμαριτς και θέλει να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη μετά τον περασμένο Αύγουστο για να επιβεβαιώνει ότι χτυπάει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το διπλό στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολωνία - Γκλάντμπαχ: Goal-Goal και Over 2,5 (απόδοση 2.00), 16:30
  • Γκρόιτερ Φιρτ - Χοφενχάιμ: 2 (απόδοση 1.60), 16:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ