TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Χάος στη Βέρντερ, προβληματισμός στην Ντόρτμουντ, αξίζει το 2.35 της Καρλσρούης

Ο απογοητευμένος Τζουντ Μπέλινγχαμ μετά την ήττα της Ντόρτμουντ από τη Σπόρτινγκ στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League
Ο απογοητευμένος Τζουντ Μπέλινγχαμ μετά την ήττα της Ντόρτμουντ από τη Σπόρτινγκ © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδια που σηκώνουν ρίσκο και προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις περιλαμβάνονται στο γερμανικό πρόγραμμα της ημέρας.

Πλούσιο πρόγραμμα στη Γερμανία με δέκα αναμετρήσεις σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Από την Bundesliga ξεχωρίζει το παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με την Ντόρτμουντ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Οι Βεστφαλοί προέρχονται από την απογοητευτική εμφάνιση της Τετάρτης στη Λισαβόνα, όπου ηττήθηκαν με 3-1 από τη Σπόρτινγκ. Αυτό το αποτέλεσμα τους στέλνει οριστικά στους "32" του Europa League και εκτός Champions League, εξέλιξη ασφαλώς μη αναμενόμενη για έναν γερμανικό σύλλογο, που θεωρητικά προσπαθεί να κυνηγήσει την Μπάγερν.

Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Γενικά, η Ντόρτμουντ εδώ και έναν μήνα δεν πατάει καθόλου καλά, επηρεασμένη προφανώς από τις πολλές και σημαντικές απουσίες. Είναι ενδεικτικό ότι στα τελευταία τέσσερα ματς μετράει τρεις ήττες, έχοντας κερδίσει μόνο τη Στουτγάρδη εντός έδρας κι αυτή με τα χίλια ζόρια χάρη σε ένα γκολ στο 85’ (2-1).

Το θετικό για τον Μάρκο Ρόζε είναι ότι επιστρέφει στην αποστολή ο Ερλινγκ Χάαλαντ, ωστόσο πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στους "λύκους" δεδομένου ότι έλειπε πάνω από έναν μήνα. Προφανώς ο Ρόζε τον πήρε μαζί του για να του δώσει αγωνιστικά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και να τον προετοιμάσει εν όψει του Κλάσικερ, που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τα προβλήματα πάντως για την Ντόρτμουντ δεν σταματούν, αφού απόψε θα απουσιάσουν ο κορυφαίος της χαφ Μπέλινγκχαμ, ο πολύτιμος μπακ Γκερέιρο και οι καλοί εξτρέμ Τοργκάν Αζάρ και Ρέινα.

Η Βόλφσμπουργκ από τότε που ανέλαβε ο Φλόριαν Κόφελντ έχει απολογισμό 3-1-1 σε πέντε παιχνίδια και γενικά δείχνει ότι βρίσκει το συμπαγές στιλ που την αντιπροσωπεύει και το είχε χάσει επί Φαν Μπόμελ.

Απέναντι στην Ντόρτμουντ, οι "λύκοι" έχουν τεράστιο κίνητρο διότι στα τελευταία 12 μεταξύ τους ματς έχουν χάσει τα 11, παίρνοντας μόνο μία ισοπαλία. Θέλουν λοιπόν απόψε να βάλουν στοπ σε αυτό το απογοητευτικό σερί και δεν αποκλείεται να τα καταφέρουν απέναντι σε μία άμυνα, που δέχεται σχεδόν από όλους γκολ. Ο άσος παίζει σε τιμές αουτσάιντερ στο 2.80 και σηκώνει ρίσκο, όποιος θέλει μπορεί να πάρει και την ασφάλεια του dnb στο 2,00.

Καρλσρούη - Αννόβερο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της Β’ Γερμανίας. Το μεσημέρι η Καρλσρούη υποδέχεται το Αννόβερο (14:30 Live από το SPORT24). Η Καρλσρούη έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 12 παιχνίδια της, παρόλα αυτά βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει, αφού είναι ομάδα με αρχές και καλό προπονητή.

Στον αντίποδα, το Αννόβερο αγνοεί τη νίκη επτά αγωνιστικές και βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση, αφού ως μέγεθος θα έπρεπε να διεκδικεί την άνοδο και όχι να παίζει για την παραμονή. Είναι ολοφάνερο πλέον ότι ο τεχνικός Τσίμερμαν βρίσκεται στα σχοινιά και είναι αβέβαιο αν θα καταφέρει να φτάσει ως τη χειμερινή διακοπή.

Η Καρλσρούη μπορεί να εκμεταλλευτεί το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο Αννόβερο και να φτάσει σε μία νίκη που θα την εδραιώσει στην πρώτη δεκάδα. Στο 2.35 ο άσος.

Χολστάιν Κιλ - Βέρντερ Βρέμης: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τέλος, πολύ ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι της Χολστάιν Κιλ με τη Βέρντερ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) λόγω του απόλυτου χάους που βιώνει την τελευταία εβδομάδα η ομάδα της Βρέμης. Το περασμένο Σάββατο, δέκα ώρες πριν το ματς με τη Σάλκε, ο τεχνικός της Βέρντερ, Μάρκους Ανφανγκ, υπέβαλλε την παραίτησή του, διότι διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα εναντίον του για κατοχή πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού!

Η ομάδα κατέβηκε με τον υπηρεσιακό Ντάνιελ Ζένκοβιτς κόντρα στη Σάλκε και πήρε την ισοπαλία ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 99’ με ανύπαρκτο πέναλτι, όπως παραδέχθηκε η ίδια η ομοσπονδία. Σύμφωνα με το προγραμματισμό του συλλόγου, η Βέρντερ θα κατέβαινε με τον Ζένκοβιτς και στο ματς με τη Χολστάιν, ωστόσο ο υπηρεσιακός τεχνικός των "πράσινων" βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και έτσι για απόψε θα επιστρατευτεί ο τεχνικός της U19, Κρίστιαν Μπραντ.

Για τη Χολστάιν το ματς με τη Βέρντερ έχει ιστορική σημασία αφού είναι το πρώτο απέναντι στο μεγάλο σύλλογο της Βρέμης έπειτα από 40 χρόνια! Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα ντέρμπι, αφού το Κίελο βρίσκεται επίσης στη Βόρεια Γερμανία, όπως και η Βρέμη. Το γεγονός μάλιστα ότι θα γίνει βράδυ και με φώτα σε prime time εξιτάρει ακόμη περισσότερο τους "πελαργούς", οι οποίοι από τότε που άλλαξαν προπονητή έχουν ρεκόρ 1-3-1 στο πρωτάθλημα και προέρχονται από την άδικη εκτός έδρας ήττα (2-1) στο Χαϊντενχάιμ.

Η Χολστάιν δεν έχει τόσο κακό ρόστερ για να παλεύει για την παραμονή και εκτός απροόπτου θα διορθώσει τη θέση της στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το ματς με την αναστατωμένη Βέρντερ αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση και ο άσος σε τιμές άνω του 3.00 αξίζει το ρίσκο, δεδομένου ότι η Βρέμη με δύο νίκες και μόλις μία καθαρή εστία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές δεν αποτελεί κανένα φόβητρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρλσρούη - Αννόβερο: 1 (απόδοση 2.35), 14:30
  • Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ: 1 (απόδοση 2.80), 16:30
  • Χολστάιν Κιλ - Βέρντερ: 1 (απόδοση 3.05), 21:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ