ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Αντιδρά μετά από ήττες το Κάνσας, προϋποθέσεις για το 2.25 στο Τέξας

Ο Ζούσι πανηγυρίζει γκολ  μαζί με τον Ράσελ σε ματς του Κάνσας κόντρα στο Κολαράντο
Ο Ζούσι πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Ράσελ © 2021 CHARLIE RIEDEL/ASSOCIATED PRESS

Το Κάνσας διατηρεί εξαιρετική παράδοση μετά από ήττες, ενώ πάει με κίνητρο στο Τέξας πριν τη Decision Day.

Προτελευταίο παιχνίδι δίνει το Κάνσας για τη regular season, που ταξιδεύει στο Τέξας για να αντιμετωπίσει το Όστιν. Το πάλεψε η γηπεδούχος ομάδα, αλλά η απειρία του και τα λάθη στην άμυνα την πρόδωσαν. Φιλότιμη η προσπάθεια στο MLS φέτος και μοναδικός στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση με την απόσταση από το Χιούστον να είναι στους δύο βαθμούς. Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με το Ντάλας, παρότι μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 36’, ισοφαρίστηκε στην επόμενη φάση, ενώ από το 58’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Μοιραία ήρθε και το δεύτερο γκολ, παρότ αργοπορημένα στο 80’. Δεν παίζει ο καλός χαφ Χιμένεζ και ο χρήσιμος αμυντικός Ρέδες. Στη Decision Day (τελευταία αγωνιστική) αντιμετωπίζει το ισχυρό Πόρτλαντ εκτός έδρας.

Το Κάνσας δεν έπαιξε καλά κόντρα στη Μινεσότα, ήταν άθλιο, σαν να έπεσε ο γενικός και αναμενόμενα γνώρισε την ήττα με 2-1. Απέκτησε το προβάδισμα στο 8’, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 20’, ενώ στο 39 με πέναλτι η Γιουνάιτεντ έκανε το 2-1. Κρατάει τις τύχες στα χέρια του το Κάνσας σε ό,τι αφορά στην πρωτιά στη Δύση και το πλεονέκτημα. Στη Decision Day αντιμετωπίζει το Σολτ Λέικ και μάλιστα εντός έδρας. Αυτή τη στιγμή είναι δεύτερο, απέχει έναν βαθμό από το πρωτοπόρο Σιατλ, χρωστώντας το αποψινό ματς.

Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για το Κάνσας. Είναι εξάλλου και πιο ποιοτική ομάδα και είναι σταθερά καλό στη regular season. Αξίζει να τερματίσει πρώτο στη Δύση. Το Όστιν δεν θα αδιαφορήσει στο τελευταίο εντός έδρας ματς, αλλά το αφελές παιχνίδι του δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα. Το Κάνσας είναι ομάδα με χαρακτήρα και έχει αποδείξει πως μετά από ήττες επιστρέφει άμεσα στις νίκες. Στις οκτώ προηγούμενες φορές που το Κάνσας έχασε (πριν από το ματς με τη Μινεσότα), την επόμενη αγωνιστική κέρδισε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Όστιν - Κάνσας: 2 (απόδοση 2.26), 03:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ