ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

14 σερί ματς εντός χωρίς νίκη η Μετς, στο 1.70 το αγαπημένο Goal-Goal της Μπρεστ

Οι παίκτες της Μπορντό πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ
Οι παίκτες της Μπορντό πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στη Μαρσέιγ © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Το απογοητευτικό εντός έδρας σερί της Μετς, η παράδοση της Μπρεστ και η "αγάπη" της Μπρεστ στα Goal/Goal.

Επτά παιχνίδια απόψε στη Ligue 1 και το στοιχηματικό πρόγραμμα ξεκινάει με το Μπρεστ – Λανς (14:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) με το διπλό φαβορί σε τιμές στο 2.30.

Η Μπρεστ παρότι έχει συγκεντρώσει μόλις 12 βαθμούς στις πρώτες 13 αγωνιστικές, βγάζει ανοδική δυναμική και δείχνει ότι είναι μέσα στις δυνατότητες της ο στόχος της παραμονής. Αλλωστε, πριν τη διακοπή έτρεξε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0), κερδίζοντας τους τελευταίους δύο με Μονακό εντός (2-0) και Λοριάν (2-1) εκτός.

Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο για την Μπρεστ είναι το γεγονός ότι έχει σκοράρει και στα 13 παιχνίδια της φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα, μετρώντας συνολικά 12 Goal/Goal!

Από την άλλη, η Λανς εντυπωσιάζει φέτος και δείχνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση πέρυσι, χάνοντας οριακά την έξοδο στην Ευρώπη. Πριν τη διακοπή συνέτριψε με 4-0 την Τρουά σε ένα ματς, που θα μπορούσε να βάλει ακόμη περισσότερα γκολ.

Σε 13 αγωνιστικές, η Λανς έχει μείνει άσφαιρη μόνο σε δύο παιχνίδια, ενώ στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μπρεστ, έφερε τέσσερις φορές Goal/Goal. Στο 1.70 το αμφίσκορο κατά μέσο όρο.

Μετς - Μπορντό: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και κρίσιμο βαθμολογικά είναι το Μετς – Μπορντό (14:00 Live από το SPORT24), ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν φαβορί στο 2.40 τον άσο της ουραγού Μετς, παρότι έχει μόλις μία νίκη σε 13 ματς φέτος (1-5-7).

Η Μετς μέσα στον Οκτώβριο έχασε από την Ανζέ, τη Ρεν και τη Λανς, ενώ έφερε ισοπαλία 1-1 με την προτελευταία Σεντ Ετιέν. Πριν τη διακοπή πήρε ανέλπιστο βαθμό (0-0) στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι αγνοεί τη νίκη εντός έδρας 14 σερί ματς (0-5-9), που είναι η χειρότερη επίδοση της ιστορίας της στην κατηγορία.

Η Μπορντό από την πλευρά της ηττήθηκε μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέσσερα προηγούμενα ματς (1-2-1). Η νίκη επί της Ρεμς ήταν επική, αφού έχανε με 2-0 ως το 73’ και τελικά το γύρισε σε 3-2, ενώ και κόντρα στην Παρί ήταν μαχητική, σημειώνοντας δύο γκολ.

Το θετικό για την Μπορντό είναι ότι διατηρεί εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Μετς. Εχει να χάσει εκεί από τον Μάιο του 2004. Εκτοτε σε οχτώ αναμετρήσεις ως φιλοξενούμενη της Μετς είναι αήττητη με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο 1.60 η διπλή ευκαιρία της Μπορντό για να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική της παράδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπεστ - Λανς: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 14:00

Μετς - Μπορντό: Χ2 (απόδοση 1.60), 16:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ