ΣΤΙΒΟΣ

Θετικός στο κορονοϊό ο Γιουσέιν Μπολτ, αγωνία για τον Ραχίμ Στέρλινγκ

Jamaica's Usain Bolt makes his trademark gesture during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Jamaica's Usain Bolt makes his trademark gesture during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σε καραντίνα μπήκε ο Γιουσέιν Μπολτ, που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Πριν από τρεις ημέρες γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται στο πάρτι του στη Τζαμάικα.

Λίγες μόλις μέρες μετά από το πάρτι που διοργάνωσαν φίλοι του στη Τζαμάικα για τα 34α γενέθλιά του (21/8), ο Γιουσέιν Μπολτ ενημερώθηκε πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Ο σπουδαίος παλαίμαχος σπρίντερ έχει ήδη μπει σε καραντίνα, φαίνεται όμως πως το... κακό έχει ήδη γίνει καθώς ανάμεσα στους καλεσμένους του ήταν αρκετοί αθλητές από τον χώρο του ποδοσφαίρου, του κρίκετ και του στίβου, ανάμεσά τους και ο Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι που υποβάλλεται και εκείνος στους σχετικούς ελέγχους.

Ο Μπολτ δεν γνώριζε για το πάρτι, ήταν έκπληξη και για εκείνον, το θετικό όμως είναι ότι διοργανώθηκε σε εξωτερικό χώρο. Χωρίς ιδιαίτερες αποστάσεις, βέβαια, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να αισθάνεται αυτή τη στιγμή άβολα γνωρίζοντας ότι ο σπουδαίος ολυμπιονίκης είχε ήδη προσβληθεί από τον κορονοϊό χωρίς να το γνωρίζει. Δεν είναι ξεκάθαρο προς το παρόν αν έχει συμπτώματα, το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει απομονωμένος για αρκετές ημέρες μέχρι τα τεστ να δείξουν ότι ο οργανισμός του έχει αναρρώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ