ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Στεφανίδη: "Θεωρώ ότι το χρυσό θα κριθεί στο 4,80"

Στεφανίδη: "Θεωρώ ότι το χρυσό θα κριθεί στο 4,80"

Η Κατερίνα Στεφανίδη στις πρώτες τις δηλώσεις μετά την πρόκρισή της σε έναν ακόμα μεγάλο τελικό έκανε τις προβλέψεις της για το που θα κριθούν τα μετάλλια.

Στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου προκρίθηκε με ευκολία η Κατερίνα Στεφανίδη. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια χρειάστηκε μόνο ένα άλμα για να πάρει την πρόκριση, ενώ έκανε και την πρόβλεψή της για τον τελικό.

"Όλα πήγαν καλά και στην προετοιμασία μου και σήμερα. Είχε λίγο αέρα, που ωστόσο νομίζω λειτούργησε θετικά για εμένα" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια δήλωσε: "Είχα ένα μικρό πρόβλημα στα δοκιμαστικά, αφού αρχικά ήταν να ξεκινήσω με ένα άλλο κοντάρι, ωστόσο τελικά μπήκα με ένα μικρότερο. Το επίπεδο στο αγώνισμα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είμαστε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρόλα αυτά πιστεύω πως θα γίνει ένας καλός αγώνας, Οι δύο Αμερικανίδες είναι στη χώρα τους και θέλουν τη διάκριση. Εγώ είμαι σχεδόν στη χώρα μου, αφού εδώ είναι το σπίτι μου και στις κερκίδες υπάρχουν φίλοι και συγγενείς, οπότε θα διεκδικήσω το καλύτερο δυνατό. Ισως χρειαστεί 4,80 μ. για μετάλλιο, ίσως και λίγο χαμηλότερα“.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΟΡΕΓΚΟΝ 2022 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ