ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Στεφανίδη, Τεντόγλου: Οι μέρες και οι ώρες των μεγάλων τελικών στο ευρωπαϊκό

Η Κατερίνα Στεφανίδη σε στιγμιότυπο του τελικού στο άλμα επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων 2020, Τόκιο | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Η Κατερίνα Στεφανίδη σε στιγμιότυπο του τελικού στο άλμα επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων 2020, Τόκιο | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Όπως ήταν αναμενόμενο η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Οι μέρες και οι ώρες των δύο τελικών.

Έτοιμοι να υπερασπιστούν το στέμμα τους είναι η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Μίλτος Τεντόγλου οι οποίοι προκρίθηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ πήρε πρώτη χρονικά την πρόκριση ξεπερνώντας τα 4.50μ. στον προκριματικό, για να ακολουθήσει ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 7,94 στον προκριματικό του μήκους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η σειρά στους τελικούς ωστόσο είναι διαφορετική, αφού πρώτο θα αγωνιστεί ο απόλυτος σταρ του μήκους. Ο Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστεί το βράδυ της Τρίτης (16/08) στον τελικό του μήκους ο οποίος θα αρχίσει στις 21.27.

Σχεδόν 24 ώρες αργότερα θα αγωνιστεί η Κατερίνα Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ αφού είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης στις 21.00.

Οι δύο τελικοί θα καλυφθούν φυσικά από το SPORT24, ενώ θα τηλεοπτικά θα υπάρχει μετάδοση από την ΕΡΤ2.

Το πρόγραμμα των τελικών των δύο αθλητών

Τρίτη (16/8)

  • 21.27 Μήκος (Α) Τελικός - Τεντόγλου

Τετάρτη (17/8)

  • 21.00 Επί κοντώ (Γ) Τελικός - Στεφανίδη
TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ