ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ευρωπαϊκό στίβου: Η Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ, εκτός η Πόλακ

Katerina Stefanidi, of Greece, competes in the women's pole vault final at the World Athletics Championships in Doha, Qatar, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/David J. Phillip)
Katerina Stefanidi, of Greece, competes in the women's pole vault final at the World Athletics Championships in Doha, Qatar, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε τα 4,50 και προκρίθηκε στον τελικό του επί κοντώ κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η Ελένη Πόλακ που έμεινε στα 4,40μ.

Πιστή στο ραντεβού της με ένα ακόμα μεγάλο τελικό ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια θα αγωνιστεί στον τελικό του ευρωπαϊκού στίβου που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (17/08).

Η Κατερίνα Στεφανίδη επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα. Μπορεί να αντιμετώπισε δυσκολίες και να χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να ξεπεράσει τα 4,40μ., όμως τα κατάφερε, ενώ στη συνέχεια πέρασε τα 4,50μ. σφραγίζοντας την παρουσία της στον τελικό.

Από την άλλη η Ελένη Πόλακ άρχισε τις προσπάθειές της από τα 4,25μ., τα οποία πέρασε με την τρίτη προσπάθειά της. Το ίδιο συνέβη όταν ο πήχης πήγε στα 4.45μ.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ