ΣΤΙΒΟΣ

ΣΕΓΑΣ: Νέα εκπρόσωπος στην ΕΟΕ η Κελεσίδου

Η Τασούλα Κελεσίδου στην άφιξη της φλόγας στη Θεσσαλονίκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τορίνο το 2006
Η Τασούλα Κελεσίδου στην άφιξη της φλόγας στη Θεσσαλονίκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τορίνο το 2006 EUROKINSSI

Η ολυμπιονίκης της δισκοβολίας, Τασούλα Κελεσίδου, θα είναι η νέα εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η ολυμπιονίκης της δισκοβολίας Τασούλα Κελεσίδου θα είναι η νέα εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ολομέλεια της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η Κελεσίδου κέρδισε την αποδοχή των εκπροσώπων των σωματείων του ΣΕΓΑΣ, αφού συγκέντρωσε 99 ψήφους στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Ο Νίκος Τσώνης συγκέντρωσε 38 ψήφους, ενώ καταμετρήθηκαν εννέα λευκά και δύο άκυρα.

«Μου είπαν ότι ήταν αιφνιδιαστική κίνηση να κατέβω ως υποψήφια. Αυτό που αποφάσισα ήταν μετά από ώριμη σκέψη και παρότρυνση πολλών ανθρώπων που πιστεύουν σε εμένα. Ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα από οποιαδήποτε θέση, κοντά στους ανθρώπους που αγωνίζονται, είναι μέσα στα στάδια με συνέπεια και εργατικότητα. Που έχουν αξίες και αρχές. Να παροτρύνουμε όλους τους ανθρώπους του χώρου να είμαστε ενωμένοι για το καλό του στίβου. Όλοι ξέρουμε πως ένας δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μαζί. Να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται, τους αθλητές μας, τους προπονητές και τα σωματεία μας», δήλωσε η νέα εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, στη διάρκεια της ομιλίας της στη γενική συνέλευση.

Λίγο αργότερα σε γραπτή της δήλωση ανέφερε: "Μεγάλη συγκίνηση, ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη!

Ευχαριστώ από καρδιάς τα σωματεία για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Δεσμεύομαι να εκπροσωπώ τον ελληνικό στίβο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με τις αξίες και τα ιδανικά, που με χαρακτηρίζουν.

Είναι ώρα δουλειάς! Όλες οι υγιείς δυνάμεις του κλασικού αθλητισμού προχωράμε.

ΜΑΣ ενώνει όλους, η αγάπη μας για το στίβο! Αυτή γεφυρώνει τις όποιες διαφορές και δημιουργεί προοπτικές εξέλιξης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βάλουμε θεμέλια για έναν στίβο, με μοναδικό στόχο την ΠΡΟΟΔΟ και την ΚΟΡΥΦΗ!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ