ΣΤΙΒΟΣ

Πρεμιέρα στα "Παπαφλέσσεια" ο Τσάτουμας

Πρεμιέρα στα "Παπαφλέσσεια" ο Τσάτουμας

Την 1η Ιουνίου θα κάνει το φετινό ντεμπούτο του στον ανοιχτό στίβο ο Λούης Τσάτουμας, κυνηγώντας μια καλή επίδοση στο αγαπημένο του μίτινγκ.

Στις 2 Ιουνίου του 2007 ο Λούης Τσάτουμας πραγματοποίησε στην Καλαμάτα το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του. Μια επίδοση που του έδωσε μια θέση στην ιστορία. 8,66 μέτρα για την καλύτερη επίδοση στον κόσμο εκείνες τις μέρες.

Έτσι και φέτος ο Τσάτουμας θα ανοίξει τη σεζόν στον ανοιχτό στο αγαπημένο του μίτινγκ. Τα "Παπαφλέσσεια" φέτος θα διεξαχθούν την 1η Ιουνίου.

" Έχει ολοκληρώσει ένα κύκλο προετοιμασίας και περιμένω μέσα από τους πρώτους αγώνες να βρει το ρυθμό του και να σταθεροποιηθεί ενόψει και του μεγάλου φετινού στόχου που είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο προπονητής του Δημήτρης Βασιλικός και συμπλήρωσε: " Το χειμώνα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που τελικά έγινε, λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας. Δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι σε ψηλό επίπεδο χωρίς την ανάλογη προετοιμασία".

Μετά την Καλαμάτα ο Τσάτουμας θα πάρει μέρος στο Challenge του Ραμπάτ στις 9 Ιουνίου, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί στο Γκέτεμποργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ