ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Θρήνος για την Σόντερς, έχασε τη μητέρα της

Η Ρέιβεν Σόντερς
Η Ρέιβεν Σόντερς 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP PHOTO

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στη σφαιροβολία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Ρέιβεν Σόντερς έχασε τη μητέρα της.

Η μητέρα της Ρέιβεν Σάντερς, απεβίωσε λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του αργύρου μεταλλίου στη σφαιροβολία από την 25χρονη, όπως αποκάλυψε η Αμερικανίδα αθλήτρια στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

«Αφήνω για λίγο τα social media για να φροντίσω την ψυχική υγεία και την οικογένειά μου», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας: «Η μαμά μου ήταν μια υπέροχη γυναίκα και θα ζήσει για πάντα μέσα μου. Ηταν ο νούμερο ένα φύλακας άγγελος μου. Θα σε αγαπώ πάντα και για πάντα».

Η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ (USOPC) και η ομοσπονδία στίβου των ΗΠΑ (USATF) μοιράστηκαν με τη Σάντερς τις «σκέψεις και τις προσευχές» τους σε κοινή ανακοίνωση.

«Η USOPC και η USATF θα ήθελαν να εκφράσουν στη Ρέιβεν τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Η μητέρα της αφήνει πίσω μια απίστευτη κληρονομιά στην κόρη της για την οποία είμαστε τόσο περήφανοι και ευγνώμονες που αποκαλούμε συμπαίκτη μας», ανέφερε η κοινή ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ