ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Η υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου στο Ολυμπιακό χωριό μετά από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

Ο Μίλτος Τεντόγλου πανηγυρίζει με την ελληνική σημαία μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου | 2 Αυγούστου 2021
Ο Μίλτος Τεντόγλου πανηγυρίζει με την ελληνική σημαία μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου | 2 Αυγούστου 2021 © 2021 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η ελληνική αποστολή υποδέχθηκε τον Μίλτο Τεντόγλου στο Ολυμπιακό χωριό φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του και με την ομάδα πόλο να τον ευχαριστεί για το χρυσό μετάλλιο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο μήκος με το άλμα του να φτάνει τα 8,41μ. στον τελικό πήγε στο Ολυμπιακό χωριό. Εκεί όπου τα μέλη της ελληνικής αποστολής τον περίμεναν για να τον υποδεχτούν.

Ο πρόεδρος της αποστολής, τα μέλη της, οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας πόλο είχαν κατέβει στην είσοδο του ξενοδοχείου και μόλις τον είδαν τον χειροκρότησαν και του έδωσαν συγχαρητήρια.

Μάλιστα κάποια στιγμή οι παίκτες της ομάδας πόλου του είπαν: "Μίλτο σε ευχαριστούμε" για να απαντήσει αυθόρμητα αυτός: "Εγώ σας ευχαριστώ μάγκες". Εν συνεχεία άπαντες φώναξαν ρυθμικά το όνομα του.

* O Μίλτος Τεντόγλου είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ