ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε on camera το γούρι που έχει στους αγώνες

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε on camera το γούρι που έχει στους αγώνες
PRINT SCREEN GLOMEX / ANT1

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναχώρησε για την Τουρκία όπου θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ξεκαθαρίζει πως έχει στόχο το χρυσό και να αποκαλύπτει το γούρι για τους αγώνες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης και το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Αν το κατακτήσει, θα είναι το τρίτο σερί σε κλειστό, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως είναι ο Νο1 στον κόσμο.

Το πρωί της Τρίτης (28/02) αναχώρησε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με προορισμό την Τουρκία και μίλησε σε ρεπόρτερ που βρέθηκαν εκεί για να του αποσπάσουν δηλώσεις, δείχνοντας μάλιστα το γούρι που έχει για τους αγώνες και το οποίο το φοράει στο πόδι του.

"Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω.

Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο μου. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω. Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι OK.

Θα προσπαθήσω για το ατομικό ρεκόρ, θα είμαι ευχαριστημένος και με ένα 8,50 και ας μην είναι ρεκόρ, 8,55 είναι το ρεκόρ μου στον κλειστό.

Αν κάνω ρεκόρ έστω και ένα εκατοστό θα είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτή τη στιγμή είμαι ο τρίτος όλων των εποχών στην Ευρώπη και ο δεύτερος όλων των εποχών έχει ένα εκοτοστό πάνω.

Ακόμα και ένα εκατοστό είναι πολύ καλό για μένα", τόνισε ο χρυσός ολυμπιονίκης, για να δείξει κατόπιν - για πρώτη φορά- μπροστά στην κάμερα το γούρι του και να δηλώσει τα εξής:

"Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, ήταν παλιά αθλήτρια. Έχει φτίαξει και για άλλους αθλητές, είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει κάτι κουδουνάκια, μου αρέσει πάντα να το φορώ αυτό".

TAGS ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ