ΣΤΙΒΟΣ

Μία Ρωσίδα στη Νέα Υόρκη

Μία Ρωσίδα στη Νέα Υόρκη
Ισινμπάγιεβα

Η Γελένα Ισινμπάγιεβα... σνόμπαρε τα αμερικάνικα αξιοθέατα και μίλησε για τη δυσκολία να σπάσει το ρεκόρ του Μπούμπκα

Αυτό δεν συνέβη στη Νέα Υόρκη, όπου η 25χρονη παγκόσμια ρέκορντγουμαν στο επί κοντώ, ταξίδεψε για να λάβει μέρος στην 100η... έκδοση των "Millrose Games" στο Μάντιστον Σκουέαρ Γκάρντεν.
Κανείς δεν γνωρίζει τον θηλυκό Σούπερμαν στις ΗΠΑ και η ίδια δεν φαίνεται να ενοχλείται, αφού γνωρίζει ότι οι Ρώσοι που ζουν στο "μεγάλο μήλο" θα πάνε να τη δουν.

Όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στους "New York Times" είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη διασημότερη πόλη στον κόσμο.

Όταν ρωτήθηκε αν θα επισκεφθεί τα αξιοθέατα της πόλης, όπως το άγαλμα της Ελευθερίας στο Νότιο Μανχάταν: " Νομίζω ότι το είδα από το αεροπλάνο", είπε η Ισινμπάγιεβα που αρνήθηκε να κάνει μία βόλτα στην Times Square.

" Φυσικά, θα ήθελα να πάω να δω περισσότερα, όμως δεν ήρθα εδώ για αυτό τον σκοπό. Θα ήθελα να βρίσκομαι όλη τη μέρα στο δρόμο, μου αρέσει να βλέπω όλα τα όμορφα μέρη στις πόλεις που επισκέπτομαι. Όταν αποσυρθώ, θα τις επισκεφθώ ξανά".

Μία συνέντευξη δεν θα μπορούσε να κλείσει δίχως η Ισινμπάγιεβα να ερωτηθεί το κλασικό "θα καταρρίψεις τον αριθμό των 35 παγκόσμιων ρεκόρ του Σεργκέι Μπούμπκα;". Η Ρωσίδα πρώην γυμνάστρια ήταν αινιγματική στην απάντηση που έδωσε:

" Όταν έχεις καταφέρει τα πάντα, όλα γίνονται περισσότερα δύσκολα", κατέληξε η Ισινμπάγιεβα.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ