ΣΤΙΒΟΣ

Με Σέμπρλε στο Βερολίνο η Τσεχία

Με Σέμπρλε στο Βερολίνο η Τσεχία
Σέμπρλε

Με τον Ρομάν Σέμπρλε στη σύνθεσή της θα ταξιδέψει η 22μελής αποστολή της Τσεχίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Το μεγάλο όνομα, είναι ο 35χρονος Ρομάν Σέμπρλε (φωτό), ο οποίος έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, το ασημένιο σε εκείνους του Σίδνεϊ (2000), ενώ στο ανοιχτό στίβο έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Οσάκα (2007) και το ασημένιο σε Παρίσι (2003) και Ελσίνκι (2005).
Τέλος, έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης δύο φορές, το 2002 στο Μόναχο και το 2006 στο Γκέτεμποργκ, ενώ βεβαίως έχει και πολλές επιτυχίες στον κλειστό στίβο.

Από τα ονόματα των γυναικών ξεχωρίζει εκείνο της Μπάρμπορα Σποτακόβα στον ακοντισμό, η οποία πήρε την πρώτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και το Παγκόσμιο της Οσάκα, ενώ είχε κατακτήσει το ασημένιο στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ (2006).

Η ομάδα της Τσεχίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Άνδρες

Π.Σβόμποντα (110μ. εμπόδια), Γ.Μπάμπα (ύψος), Γ.Κουντλίκα (επί κοντώ), Ρ.Νοβότνι (μήκος), Σ.Βάγκνερ (μήκος), Α.Ζαλσκί (σφαιροβολία), Λ.Μέλιχ (σφυροβολία), Π.Φρίντριχ (ακοντισμός), Β.Βεσελί (ακοντισμός), Ρ.Σέμπρλε (δέκαθλο)

Γυναίκες

Λ.Μασνά (800μ.), Λ.Σκρομπάκοβα (100μ. εμπόδια), Ζ.Χεϊνόβα (400μ. εμπόδια), Ι.Στρακόβα (ύψος), Γ.Πτατσνίκοβα (επί κοντώ), Ρ.Μαλάκοβα (επί κοντώ), Μ.Σεστάκοβα (τριπλούν), Β.Τσεχλόβα (δισκοβολία), Λ.Λεντβινοβά (σφυροβολία), Μ.Σποτακόβα (ακοντισμός), Ε.Κλουτσίνοβα (έπταθλο), Ζ.Σκιντλερόβα (20χλμ. βάδην).












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ