ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ

Καραλής: "Όποτε φοράω το εθνόσημο το σώμα πηγαίνει από μόνο του"

Καραλής: "Όποτε φοράω το εθνόσημο το σώμα πηγαίνει από μόνο του"
PRINT SCREEN

Ο Εμμανουήλ Καραλής στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του ιστορικού τελικού της Ρώμης αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στον προκριματικό και στους μελλοντικούς στόχους που έχει θέσει.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν για ακόμα έναν αγώνα φέτος τρομερός, ξεπέρασε τον εαυτό του κάνοντας ατομικό ρεκόρ και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό στίβου της Ρώμης.

Ο 24χρονος άλτης μετά το φινάλε του ιστορικού τελικού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον προκριματικό, καθώς επίσης και στις μελλοντικές του φιλοδοξίες σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής

Για τον τραυματισμό του στον προκριματικό γύρο: "Ένιωσα ότι με ξεμάτιασε όλη η Ελλάδα μετά τον προκριματικό. Καταρχάς γύρισα το πόδι μου και αγωνίστηκα με πόνους. Αυτό δείχνει το τι κάνει ένας αθλητής που πιστεύει και προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του. Δύο μέρες πέρασα πολύ δύσκολα. Όποτε φοράω το εθνόσημο το σώμα πηγαίνει μόνο του".

Για τον Ντουμπλάντις: "Ο Αρμάντ είναι ένας τρομερός αθλητής καιείμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Είμαστε όλοι πολύ καλοί αθλητές. Το επίπεδο στην Ευρώπη είναι πολύ υψηλό και είμαι περήφανος που μπόρεσα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να διεκδικήσω το πρώτο μου ευρωπαϊκό μετάλλιο"

Για τη ηρεμία που έβγαλε στον αγώνα: "Προσπαθώ να είμαι πολύ ήρεμος και χαμηλών τόνων. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος, αν και σκεφτόμουν το πόδι μου είναι η αλήθεια. Με τη φυσικοθεραπεύτριά μου κάναμε πολύ καλή δουλειά. Μου είπαν να μείνω συγκεντρωμένος και να ξεπεράσω τους πόνους".

Για τους προσεχείς του στόχους: "Είχα στόχο να κάνω ένα πανελλήνιο ρεκόρ και κάποια στιγμή θα το κάνω. Είμαι καλά, πιστεύω ότι θα περάσω τα έξι μέτρα, αν είμαι καλά θα τα καταφέρω".

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων, θέλω να πιστεύω ότι είμαι αθλητής βάθρου και ένα από τους καλύτερους του κόσμου. Να το αποδείξω στο Παρίσι".

TAGS ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ