ΣΤΙΒΟΣ

Ισινμπάγιεβα:"Θα προσπαθήσω για ένα παγκόσμιο ρεκόρ"

Ισινμπάγιεβα:"Θα προσπαθήσω για ένα παγκόσμιο ρεκόρ"
Ισινμπάγιεβα

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ δεν υπόσχεται, αλλά δηλώνει πως θα προσπαθήσει να... σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ

Το 2007, η Ρωσίδα άλτρια του επί κοντώ, είχε καταφέρει να μοιραστεί με την Σάνια Ρίτσαρντς (Η.Π.Α.) το τζάκποτ του 1.000.000 ευρώ στη σειρά Γκόλντεν Λιγκ. Το 2008 βελτίωσε 3 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε η ίδια.
Το 2009 στοχεύει να βρεθεί πάλι μέσα στους αθλητές που θα διεκδικήσουν το τζάκποτ, αν και όπως λέει η ίδια, δε θα είναι εύκολο.

" Φυσικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να είμαι εδώ (στο Βερολίνο) και να διαγωνίζομαι ξανά για το Τζάκποτ. Αλλά δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Συνήθως αρχίζω τη σεζόν μου τον Ιούλιο, επειδή χρειάζομαι πολύ χρόνο για να προετοιμαστώ ανάμεσα στην περίοδο σε κλειστό και ανοιχτό στίβο. Αλλά είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά όχι στην καλύτερη", δήλωσε αρχικά η 27χρονη Ολυμπιονίκης.

" Πρώτος μου στόχος είναι να νικήσω και τότε θα προσπαθήσω για ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Θα δούμε τι πρόκειται να συμβεί αύριο. Αλλά γνωρίζω ότι αυτό που χρειάζεται να κάνω είναι να νικήσω", τόνισε η Ισινμπάγιεβα, για να συμπληρώσει αναφορικά και με τα 5 μέτρα και 5 εκατοστά που είναι το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ:

" Φυσικά, τα 5.05μ. δεν είναι το όριό μου, το σχέδιό μου είναι να συνεχίσω. Σχέδιο μας (εκείνης και του προπονητή της) είναι να κάνουμε 2 ή 3 παγκόσμια ρεκόρ, και εάν καταφέρω να κάνω περισσότερα, θα είναι τέλειο. Για αύριο δεν μπορώ να πω, αλλά το σχέδιο είναι να κάνω ένα παγκόσμιο ρεκόρ όταν θα υπερασπιστώ τον τίτλο μου στο Βερολίνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ