ΣΤΙΒΟΣ

Έβδομος ο Δουβαλίδης

INTIME SPORTS

Ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε στην έβδομη θέση στον τελικό των 60μ. εμπόδια στο ευρωπαϊκό του Γκέτεμποργκ. Πρωταθλητής Ευρώπης με κορυφαία επίδοση ο Σεργκέι Σουμπένκοβ.

Aκόμα μια καλή κούρσα έκανε ο Κώστας Δουβαλίδης στον τελικό του Γκέτεμποργκ. Ο Δραμινός πρωταθλητής τερμάτισε στην έβδομη θέση με χρόνο 7.64 δευτερόλεπτα, επίδοση που του είχε δώσει και την πρόκριση στον τελικό.

Ο Δουβαλίδης άγγιξε το πανελλήνιο ρεκόρ (με 7.63) και δικαίωσε τον ΣΕΓΑΣ που τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δίχως να έχει εξασφαλίσει το όριο συμμετοχής στη διοργάνωση.

Είμαι ευτυχισμένος που ξεπέρασα τα προβλήματα μου και έφθασα στον τελικό. Κουράστηκα και το ευχαριστήθηκα. Ο τελικός ήταν δύσκολος γιατί ξεκίνησα από τον 1ο διάδρομο, αλλά δεν πειράζει είμαι ικανοποιημένος“, υποστήριξε ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα.

Πρωταθλητής Ευρώπης στέφθηκε ο Ρώσος Σεργκέι Σουμπένκοβ. Πέτυχε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο με 7.49.

Δεύτερος ήταν ο Ιταλός Πάολο Νταλ Μόλιν με ρεκόρ Ιταλίας (7.51) και τρίτος ο Γάλλος Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ με ατομικό ρεκόρ (7.53). Ήταν μια γρήγορη κούρσα όπου οι πρώτοι επτά βελτίωσαν το ατομικό τους ρεκόρ ή πέτυχαν το εθνικό ρεκόρ.

Η κατάταξη του τελικού:

1.Σεργκέι Σουμπένκοβ (Ρωσία) 7.49

2.Πάολο Νταλ Μόλιν (Ιταλία) 7.51

3.Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ (Γαλλία) 7.53

4.Μπάλας Μπάγι (Ουγγαρία) 7.56

5.Έρικ Μπαλνουβέιτ (Γερμανία) 7.58

6.Μαξίμ Λίνσα (Λευκορωσία) 7.58

7.Κώστας Δουβαλίδης (Ελλάδα) 7.64

8.Κονσταντίν Σαμπάνοβ (Ρωσία) 7.66

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ