ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εμμανουήλ Καραλής: Ο Μανόλο κουβαλά στο μανίκι όλη τη ζωή του

Ο Εμανουήλ Καραλής κατά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο | 3 Αυγούστου 2021
Ο Εμανουήλ Καραλής κατά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο | 3 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI

Ο Εμμανουήλ Καραλής φορά ένα ξεχωριστό μανίκι στο οποίο βρίσκονται πάνω του όλα όσα αγαπά, δηλαδή η οικογένειά του, η Ελλάδα, η Ουγκάντα και όχι μόνο.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε την εξαιρετική παρουσία του στους πρώτους του Ολυμπιακούς Αγώνες με την κατάληψη της τέταρτης θέσης στο επί κοντώ.

Ο Μανόλο ήταν εντυπωσιακός και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα στους δύο ανθρώπους που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Την μητέρα και τον πατέρα του.

Ο αθλητής με το πιο φωτεινό χαμόγελο στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί μην είχε δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, όμως τα έχει πάντα πάνω του.

Συγκεκριμένα στο μανίκι που φορά στο αριστερό του χέρι. Εκεί έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση οι γονείς του, η αδερφή του, οι δύο χώρες που νιώθει σαν πατρίδα του (η Ελλάδα και η Ουγκάντα) και όλα όσα αγαπά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάμε, να δούμε πιο αναλυτικά τι έχει πάνω το μανίκι του:

  1. Στο μανίκι κοντά στον αγκώνα υπάρχουν τα πρόσωπα του Εμμανουήλ και της αδερφής του Αγγελικής.
  2. Ακριβώς από πάνω υπάρχει πυξίδα η οποία αντί για τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα έχει τα αρχικά της οικογένειας του (Χάρης, Σάρα, Αγγελική, Μανόλο).
  3. Διαγώνια σχηματίζονται κολώνες οι οποίες συμβολίζουν την Ελληνική του ταυτότητα και την ισορροπία μεταξύ των ριζών του (όπως και οι γεωμετρικές ρίγες αφαιρετικά).
  4. Η απεικόνιση της Ουγκάντα στον χάρτη (από εκεί κατάγεται η μητέρα του)
  5. Η λέξη Nalongo η οποία προέρχεται από την Ουγκάντα και σημαίνει μητέρα των διδύμων, ευλογία. Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Red Bull είχε εξηγήσει: "Η μετάφραση των διδύμων στην Ουγκάντα είναι: "Balongo". Τα ουγκαντέζικα ονόματά μας είναι Babirie για την Αγγελική και Kato για εμένα - για το λόγο του ότι γεννηθήκαμε δίδυμα. "Nalongo" σημαίνει "μητέρα δίδυμων" άρα ευλογία και είναι τόσο πολύ σημαντική σαν έννοια που αντί να σε φωνάζουν με το κανονικό σου όνομα, σε φωνάζουν έτσι. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς την μητέρα των δίδυμων”.
  6. Πίσω από τη συγκεκριμένη λέξη αχνοφαίνεται ένα φτερό αεροπλάνου που συμβολίζει την αγάπη του για τα ταξίδια.

Διαβάστε το αναλυτικό αφιέρωμα στη σελίδα της Red Bull

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ