ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: Η συγκινητική αφιέρωση του Καραλή στους γονείς του όταν τελείωσε τον αγώνα της ζωής του

Η αφιέρωση του Εμμανουήλ Καραλή στους γονείς του
Η αφιέρωση του Εμμανουήλ Καραλή στους γονείς του BEN STANSALL/AFP/VISUALHELLAS.GR

Στους γονείς του αφιέρωσε την εξαιρετική παρουσία του στον τελικό του άλματος επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στον τελικό του άλματος επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων. Περνώντας τα 5.80μ ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της καριέρας του και, παρόλο που απέτυχε τρεις φορές στα 5.87μ ρίχνοντας οριακά τον πήχη, ολοκλήρωσε την παρουσία του με την τέταρτη θέση στο σύνολο των 14 αθλητών. Πάνω από επικοντιστές με τεράστιες διακρίσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Κυρίως δε τον Γάλλο Ρενό Λαβιλενί, που τραυματίστηκε και επί της ουσίας δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη θέση του στο βάθρο.

Πάνω απ' όλα ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής το απόλαυσε. Μέχρι τέλους. Σε τέτοιο βαθμό που μετά από κάθε άλμα χαμογελούσε πλατιά. Είτε είχε υπερβεί το ύψος είτε είχε αποτύχει. Όταν ολοκλήρωσε τον μεγάλο αγώνα του και ήξερε ότι δεν έχει άλλη προσπάθεια έκανε κάτι απροσδόκητο. Ξεκόλλησε το χαρτάκι με το όνομά του και έδειξε προς την κάμερα το μήνυμα που είχε ήδη γράψει. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει τους δύο γονείς του για όσα έκαναν γι' αυτόν μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο. Ήταν σίγουρα μια αξέχαστη στιγμή από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στο Τόκιο.

Δείτε την αφιέρωση του Εμμανουήλ Καραλή:

Δείτε επίσης το άλμα που χάρισε στον Εμμανουήλ Καραλή την τέταρτη θέση:

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ