ΣΤΙΒΟΣ

"Δεν την εκπροσωπεί ο κ. Δημητρακόπουλος"

"Δεν την εκπροσωπεί ο κ. Δημητρακόπουλος"
Θάνου

Ο δικηγόρος της Κατερίνας Θάνου, Γρηγόρης Ιωαννίδης εξέδωσε ανακοίνωση με εντολή της αθλήτριας

H ανακοίνωση του Ιωαννίδη προς τον Τύπο αναφέρει τα εξής: " Με την ανακοίνωση αυτή απαντώ σε άρθρο το οποίο δημοσίευσε το Associated Press με τον τίτλο "Η Θάνου αξίζει το χρυσό μετάλλιο της Τζόουνς λέει ο δικηγόρος της Ελληνίδας αθλήτριας". Το άρθρο αυτό αναφέρεται σε σχόλιο που έγινε από κάποιον ονόματι Δημητρακόπουλος, που υποστηρίζει ότι είναι δικηγόρος της κυρίας Θάνου.

Θα ήθελα να ενημερώσω το κοινό ότι το πιο πάνω αναφερόμενο πρόσωπο δεν είναι δικηγόρος της κ Θάνου, δεν έχει εντολή να την εκπροσωπεί ούτε να εκφράζει τη γνώμη του μιλώντας εκ μέρους της και οι δηλώσεις του με κανένα τρόπο δεν απηχούν τις απόψεις της.

Επειδή οι δηλώσεις αυτού του προσώπου είναι επιζήμιες, παρακολουθούμε την κατάσταση και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι απόψεις της κ Θάνου δεν παραποιούνται με κανένα τρόπο



".

O νομικός εκπρόσωπος της Κατερίνας Θάνου έστειλε ενημερωτική επιστολή και στον Πρόεδρο της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ με την οποία ενημερώνει: " Σας γράφω αναφορικά με άρθρο που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σάββατο (6/10/07) στο Associated Press»με με τον τίτλο "Η Θάνου αξίζει το χρυσό μετάλλιο της Τζόουνς λέει ο δικηγόρος της Ελληνίδας αθλήτριας". Το άρθρο αυτό αναφέρεται σε σχόλιο που έγινε από κάποιον ονόματι Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που ισχυρίζεται ότι είναι δικηγόρος της κυρίας Θάνου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση αναφέροντας ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι δικηγόρος της κ Θάνου. Δεν έχει εντολή εκπροσώπησής της ούτε εξουσιοδότηση να μιλά εκ μέρους της και οι δηλώσεις με κανένα τρόπο δεν απηχούν τις απόψεις της κ Θάνου.

Επειδή οι δηλώσεις αυτού του προσώπου είναι πολύ επιζήμιες, παρακολουθούμε την κατάσταση και προχωράμε στη λήψη μέτρων για να διασφαλίσουμε ότι οι απόψεις της κ Θάνου δεν παραποιούνται με κανένα τρόπο.

Εχοντας έτσι η κατάσταση, θα αναφέρουμε το θέμα στην πειθαρχική επιτροπή του δικηγορικού συλλόγου της Αθήνας και θα ζητήσουμε την επίπληξή του.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να καταστήσω απολύτως σαφές και χωρίς καμία προκατάληψη, ότι η κ Θάνου εκφράζει τις αποψεις της μόνο μέσω εμού και με κανένα τρόπο δεν επιθυμεί να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση της κ Τζόουνς







".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ