ΣΤΙΒΟΣ

Δεν πήγαν καλά Στεφανίδη και Παπαχρήστου στο Όσλο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν τα πήγε καλά στο μίτινγκ στίβου στο Όσλο, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με την Βούλα Παπαχρήστου στο μήκος. Νίκη για την Αναγνωστοπούλου στην Τσεχία.

Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε χθες (7/6) η Κατερίνα Στεφανίδη, που ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο Diamond League του Οσλο με τον ασυνήθιστο για εκείνη τρόπο, χωρίς να κάνει επιτυχημένο άλμα.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 4,41 μ., δίχως να μπορέσει να κάνει έγκυρη καμία από τις τρεις προσπάθειες της. Η ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε στο Όσλο τον πρώτο της αγώνα στην Ευρώπη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα, όπου θα γίνει η βάση της για το υπόλοιπο της σεζόν. Η 28χρονη προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της, ύστερα από τον τραυματισμό που την κράτησε πίσω μετά τη χειμερινή περίοδο.

Το Όσλο φαίνεται πως δεν πήγε ούτε στην Βούλα Παπαχρήστου, που κι εκείνη έμεινε μακριά από αυτό που είχε στο μυαλό της. Δεν κατάφερε να βρει έγκυρο πάτημα σε καμία από τις τρεις πρώτες της προσπάθειες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει στη συνέχεια να δοκιμάσει στις άλλες τρεις, αφού συνολικά μετείχαν εννέα άλτριες. Η Παπαχρήστου, η οποία έχει δείξει πως μπορεί να πηδήσει μακριά, θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τις διοργανώσεις, που ακολουθούν.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

Εξάλλου, την πρώτη θέση στη δισκοβολία στο μίτινγκ Memoriál Ludvíka Daňka στην Τσεχία κατέλαβε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου. Η πρωταθλήτρια μας είχε καλύτερη βολή στα 58,39 μ. και πλέον συνεχίζει τους αγώνες της το Σάββατο στη Γερμανία κι έπειτα στις 20 του μηνός στα Σιθώνεια. Η Αναγνωστοπούλου κυνηγά τα 59,50 μ., που θα της δώσουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ