ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Ανδρικόπουλος: "Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να δώσει χαρά, αγωνιστήκαμε με ένα επιπλέον βάρος"

Ανδρικόπουλος: "Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να δώσει χαρά, αγωνιστήκαμε με ένα επιπλέον βάρος"

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος τόνισε μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό τριπλούν στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου ότι η τραγωδία στα Τέμπη τούς επηρέασε όλους κι αγωνίστηκαν με ένα επιπλέον βάρος.

Μία μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε την Παρασκευή (3/3) στην Τουρκία ο Νίκος Ανδρικόπουλος, ο οποίος με προσωπικό ρεκόρ στα 16.58μ. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την επιτυχία του δήλωσε πως ελπίζει αυτό το μετάλλιο να χαρίσει κάποιες στιγμές χαράς στη χώρα μας, τονίζοντας πως η τραγωδία στα Τέμπη επηρέασε άπαντες.

"Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αγωνιστήκαμε με ένα επιπλέον βάρος αυτές τις μέρες, όπως και θα αγωνιστούν και τα άλλα παιδιά. Αυτό που έγινε στη χώρα μας μας άγγιξε. Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να δώσει μία χαρά στην Ελλάδα.

Ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, από χθες το ένιωθα. Το πίστευα είδα ότι ο αγώνας είναι στα μέτρα που μπορώ να πηδήξω. Το πάλεψα μέχρι το τέλος και το έκανα στο πέμπτο άλμα.

Το μάθαμε όταν ξυπνήσαμε το πρωί. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Ένα συναίσθημα πολύ περίεργο. Μία πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους τους Έλληνες και για μας.

Σίγουρα μερίδιο στο μετάλλιο έχει η οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, είναι μία προσπάθεια πολλών χρόνων. Ο προπονητής μου, ο Δημήτρης Βασιλικός, ο κόσμος, έχουν έρθει πολλοί Έλληνες, τα παιδία της αποστολής, ο καθένας έχει το μερίδιό του.

TAGS ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ