ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ρονάλντο για τα συνθήματα για τον Ζότα: “Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να ξαναμπούν σε γήπεδο”

AP Photo/Rebecca Blackwell

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντέδρασε έντονα στα συνθήματα οπαδών της Αλ Τααβούν προς τον Ρούμπεν Νέβες για τον αδικοχαμένο Ντιόγκο Ζότα, ζητώντας την παρέμβαση της λίγκας και τον αποκλεισμό από τα γήπεδα όσων προχώρησαν σε αυτή τη συμπεριφορά.

Ένα θλιβερό περιστατικό που σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Αλ Τααβούν με την Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδοί της Αλ Τααβούν θέλησαν να προκαλέσουν τον Ρούμπεν Νέβες, φωνάζοντας ρυθμικά “Ζότα, Ζότα“. Η αναφορά αφορούσε τον Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα πριν από έναν χρόνο και διατηρούσε πολύ στενή φιλική σχέση με τον Πορτογάλο μέσο της Αλ Χιλάλ.

Οι συγκεκριμένες εικόνες έφεραν την αντίδραση του αρχηγού της εθνικής Πορτογαλία, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια μέσω σχολίου σε ανάρτηση που αναφερόταν στο περιστατικό και ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει σε σκληρές κυρώσεις.

Η λίγκα πρέπει να παρέμβει και να τιμωρήσει αυτού του είδους τη συμπεριφορά από τους οπαδούς. Αυτό δεν είναι πλέον ποδόσφαιρο και πρέπει να υπάρχουν όρια. Άνθρωποι που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να μπουν ξανά σε γήπεδο“, έγραψε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ