ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

O νικητής του φετινού Χαλογουήν είναι τεσσάρω χρονώ

O νικητής του φετινού Χαλογουήν είναι τεσσάρω χρονώ

Υπήρξε μία μεταμφίεση αυτό το Χαλογουήνιο η οποία μάζεψε όλο το χαρτί.Ήταν μια μεταμφίεση έπος, μια μεταμφίεση που συνδύασε μια τεράστια μορφή των πάγκων με μια πολύ μικρή μορφή από το Δουβλίνο.

Το Χαλογουήν φίλες και φίλοι είναι μια εξόχως παρεξηγημένη εορτή που τα τελευταία χρόνεα που έχει έρθει κάτα δω προκαλεί όσο να πεις έναν κάποιο εκνευρισμό, όπως όλες οι ξενόφερτες μόδες, διότι ασούμε χαλάνε την μανέστρα την ελληνικιά και η αλήθεια είναι πως δεν γίνεται να χορέψεις το «ντίμπι ντίμπι ντίμπι ντάι» όταν φοράς στολή λυκανθρώπου δια παράδειγμα, ή αν είσαι ντυμένος σούπερμαν.

Τώρα θα μας πούνε οι νεότεροι (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ) «τι είναι το ντίμπι ντίμπι ντάι κύριε Μάκη;». Και θα σας απαντήσω ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΙΜΠΙ ΝΤΙΜΠΙ ΝΤΙΜΠΙ ΝΤΑΙ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ:

Στην Αγγλία όμως, που το έχουν πιο κοντά τους το Χαλογουηνικό μυστήριο και ως εκ τούτου δείχνουν λίγο πιο άνετοι με την όλη φάση. Κοινώς, οι πετυχημένες μεταμφιέσεις είναι πιο αναμενόμενες, λίγο πιο expected που λένε και στο χωριό μου. Έστω κι έτσι όμως, υπήρξε ΜΙΑ μεταμφίεση αυτό το Χαλογουήνιο η οποία μάζεψε όλο το χαρτί. ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΜΩΣ.

Διότι δεν επρόκειτο για μια απλή μεταμφίεση. Όχι. Ήταν μια μεταμφίεση ΕΠΟΣ, μια μεταμφίεση που συνδύασε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μορφή των πάγκων με μια ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ μορφή από το Δουβλίνο. Εξηγώ.

Ο Φρέντι ο Κάλαχαν με το όνομα, είναι ΤΕΣΣΑΡΩ ΕΤΩ-ΧΡΟΝΩ και ήδη δηλώνει αρκούντως αρρωστάκι με την Ληντς Γιουνάητεντ, πράγμα εκ της συμβάσεως αξιέπαινο γιατί εδώ και αρκετά χρόνια, η Ληντς δεν είναι και η πλέον «άνετη» ομάδα να υποστηράεις. Όλο θέλει να ανέβει ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ, όλο ξεφουσκώνει, όλο γιομίζει με ελπίδα τους φίλους της και τελικά καταλήγει να τους λέει «α ξέρετε τι; Τελικά δεν είχε κοστουμάκι στο νούμερό σας, περάστε πάλι του χρόνου, να δείτε την νέα κολεξιόν».

Ο Φρέντι ο Κάλαχαν όμως (ευτυχώς για το παιδί) είναι μόλις ΤΕΣΣΑΡΩ όπως σας είπα, οπότε δεν έχει προλάβει τα πολλά χρόνια πίκρας της Ληντς. Ο λεβέντης μας έχει προλάβει τα χρόνια του Μαρσέλο του Μπιέλσα (ευτυχώς για το παιδί), τα χρόνια δηλαδή που η Ληντς δείχνει όχι μόνο σημάδια ζωής, αλλά δείχνει κιόλα ότι έχει την δυνατότητα ΚΑΙ να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ ΚΑΙ να κερδίσει καινούργιο λαό με τον τρόπο παιχνιδιού της.

O νικητής του φετινού Χαλογουήν είναι τεσσάρω χρονώ

Λογικό εδώ που τα λέμε, όταν έχεις τον Μαρσέλο στον πάγκο, ένας χωρίς αμφιβολία ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ της προπονητικής που έχει διαμορφώσει με τα προπονητικά του μαθήματα πολλούς απο τους τοπ-κλας προπονητές του σήμερα. Δεν είναι βέβαια και Σούλης Παπαδόπουλος, αλλά οκ, μπορεί να ονειρεύεται.

Το έργο του Μπιέλσα έχει λοιπόν μιλήσει στην καρδούλα του Φρέντι μας, που αποφάσισε πως αυτό το Χαλογουήν θα κάμει το μεγάλο βήμα: έχοντας κάμει την απαραίτητη προθέρμανση με μεταμφιέσεις-αναφορές στον Πόντους Γιάνσον, στον Κάηλ Μπάρτλεη και τον Φέλιξ Βίντβαλντ, ο μικροσκοπικός (αλλά θαυματουργός) Ιρλανδός είπε να χτυπήσει και μια φορεσιά ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΠΙΕΛΣΑ ώστε ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕ.

Και εδώ που τα λέμε, δικαίως το έσπασε. Δείτε τον Φρέντι και τον Μαρσέλο δίπλα-δίπλα και θαυμάστε το εξαιρετικό αποτέλεσμα, το απόλυτο mini-me του Αργεντίνου κόουτς.

Δείτε ύφος, δείτε την τελειότητα της φόρμας, το εξαιρετικό γυαλί, την απαραίτητη κούπα, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.

O νικητής του φετινού Χαλογουήν είναι τεσσάρω χρονώ

Σημειώνουμε δε εδώ, ΕΠΕΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ, ότι σύμφωνα με τους γονείς του Φρέντι, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΡΕΝΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΠΙΕΛΣΑ. Δηλαδή, δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο των γονέων τύπου «άσε το παιδί να λέει, ντύστο εκεί Μαρσέλο Μπιέλσα να βγάλομε κανένα φράγκο». ΟΧΙ. Είναι ο Φρέντι, ΤΕΣΣΑΡΩ ΕΤΩ, ο οποίος πήγε στον μπαμπά και στην μαμά και τους είπε:

  • Μαμάκα, μπάμπακα, ξέρω τι θέλω να ντυθώ αυτό το Χαλογουήν.

  • Α μπράβο Φρέντι μας, άσε μας να μαντέψομε. Σούπερμαν;

  • Όχι.

  • Κάπτεν Αμέρικα;

  • Ούτε.

  • Πόκεμον;

  • Για κανέναν λόγο (ΜΑΖΙ ΤΟΥ).

  • ΧΑΛΚ;

  • Μα τι λέτε; Ούτε καν.

  • Ε μα πες μας αγάπη μου και μας έσκασες.

  • Μαμά. Μπαμπά.

  • Ναι καμάρι μας.

  • Θέλω να ντυθώ Μαρσέλο Μπιέλσα.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ;

Αυτό ακριβώς, ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ