ΣΤΗΛΕΣ

Στο πλευρό της Ρεάλ και ο Φερνάντο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο εκμεταλλεύτηκε το "διάλειμμα" της F1 και πήγε μία... βόλτα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για να δει τη Ρεάλ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε τι έγραψε για τη συνάντησή του με Ζιντάν (photos).

Mετά τους δύο πρώτους αγώνες σε Αυστραλία και Μαλαισία η Formula 1 πήρε ρεπό για τρεις εβδομάδες και έτσι ο Φερνάντο Αλόνσο άρπαξε την ευκαιρία για να ξεφύγει λίγο από τις πίστες και να απολαύσει θέαμα πάνω στο χορτάρι.

Kαι τι καλύτερο μέρος για τον πρόσφατο νικητή στην κούρσα της Μαλαισίας από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, προκειμένου να δει από κοντά τους “γκαλάκτικος” του Ζοζέ Μουρίνιο απέναντι στο ΑΠΟΕΛ του Μίλαν Γιοβάνοβιτς;

Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari δήλωσε “παρών” στα επίσημα του γηπέδου της “βασίλισσας” για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης του Ρεάλ ενώ του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να συναντήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν και να φωτογραφηθεί μαζί του.

“Είναι ένας από τους αθλητές που θαυμάζω τόσο πολύ στη ζωή μου… Έπρεπε να ζητήσω μία φωτογραφία μαζί του”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Αλόνσο, αναφορικά με τη συνάντηση που είχε με τον νυν ποδοσφαιρικό διευθυντή των “μερένγκες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ