ΣΤΗΛΕΣ

Σόου Ματεράτσι με... μάσκα Μπερλουσκόνι!

Σόου Ματεράτσι με... μάσκα Μπερλουσκόνι!
Ματεράτσι-1

Απίστευτο σόου Ματεράτσι μετά τη νίκη επί της Μίλαν καθώς πανηγύρισε με... μάσκα Μπερλουσκόνι (photos)!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εκθείασε τους παίκτες λέγοντας ότι μόνο αν ο διαιτητής άφηνε τους "νερατζούρι" με... 6 παίκτες θα έχαναν το παιχνίδι, ο Μάσιμο Μοράτι μίλησε για άδικη αποβολή του Σνάιντερ και έφτασε στο σημείο να μιλήσει στους παίκτες στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων, ο Ζούλιο Σέζαρ πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του μετά την απόκρουση που έκανε στο πέναλτι του Ροναλντίνιο στις καθυστερήσεις με το οποίο κράτησε τη διαφορά δύο γκολ για την ομάδα του.
Όλοι τους έζησαν στο... κόκκινο το ντέρμπι της πόλης, όμως αυτός που κατάφερε να "κλέψει την παράσταση" παρότι δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό ήταν ο Μάρκο Ματεράτσι! Και αυτό γιατί ο "Μάτριξ", ο οποίος απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, βρήκε έναν άκρως ευρηματικό τρόπο για να "πικάρει" τους "ροσονέρι".

Αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ρόκι, ο Ιταλός αμυντικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τους συμπαίκτες του έχοντας όμως φορέσει μία μάσκα με το πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ιταλίας και ιδιοκτήτη της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με την κίνησή του αυτή να προκαλεί γέλια αλλά και συζήτησεις στα ιταλικά ΜΜΕ.

Photostory:



Κάντε κλικ να δείτε όλες τις φωτογραφίες με τον Ματεράτσι ντυμένο... Μπερλουσκόνι.

Ο θρίαμβος της Ίντερ στο ντέρμπι επί της Μίλαν (2-0):






















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ