ΣΤΗΛΕΣ

Προγαμιαίο συμβόλαιο από τον Μάικλ Τζόρνταν

Προγαμιαίο συμβόλαιο από τον Μάικλ Τζόρνταν
© GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Ο Μάικλ Τζόρνταν φρόντισε να διαφυλάξει την περιουσία του, υπογράφοντας προγαμιαίο συμβόλαιο με τη μέλλουσα σύζυγό του, Ιβέτ Πριέτο.

Έχοντας μάθει το μάθημά του μετά τον πρώτο του γάμο με τη Χουανίτα Βανόι, ο Μάικλ Τζόρνταν υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με τη μέλλουσα σύζυγό του, Ιβέτ Πριέτο.

Όταν πήρε διαζύγιο από τη Βανόι, μητέρα των τριών παιδιών του, ο Τζόρνταν υποχρεώθηκε να της καταβάλλει 129,5 εκατομμύρια ευρώ!

Έτσι, με σκοπό να διαφυλάξει την περιουσία των περίπου 500 εκατομμυρίων ευρώ που διαθέτει, ο πρώην αστέρας των Σικάγο Μπουλς, υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με την 33χρονη Ιβέτ Πριέτο, με την οποία θα παντρευτεί στις 27 Απριλίου.

Σύμφωνα με αυτό, σε περίπτωση διαζυγίου, η Πριέτο θα λάβει 770.000 ευρώ για κάθε χρόνο γάμου. Αν ο γάμος διαρκέσει πάνω από 10 χρόνια, τότε αν το ζευγάρι χωρίσει, θα λάβει 3,8 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

Προγαμιαίο συμβόλαιο από τον Μάικλ Τζόρνταν

Πάντως, από το περιβάλλον της μέλλουσας συζύγου του Τζόρνταν προκύπτει πως " η Ιβέτ δεν έχει κανένα πρόβλημα να υπογράψει το προγαμιαίο σύμφωνο αφού αγαπά τον Μάικλ".

Διαβάστε για τον ενθουσιασμό που επικρατεί στο Denver για την πορεία των Nuggets, αλλά και για την τρομερή βελτίωση του Κώστα Κουφού .

Διαβάστε τη συνέντευξη του Jarrett Jack στο NBA Greece .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ