ΣΤΗΛΕΣ

Πισώπλατη κλωτσιά καράτε από οπαδό σε παίκτη την ώρα των δηλώσεων!

Πισώπλατη κλωτσιά καράτε από οπαδό σε παίκτη την ώρα των δηλώσεων!

Ο Άκιλες Οκάντο δέχθηκε πισώπλατη κλωτσιά την ώρα που έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφο, από οπαδό αντίπαλης ομάδας, την Τετάρτη στη Βενεζουέλα. (VIDEO)

Η αναμέτρηση της Αράγουα με την Καραμπόμπο για το πρωτάθλημα Βενεζουέλας, στιγματίστηκε από την επίθεση με κλωτσιά καράτε από οπαδό της πρώτης, προς τον επιθετικό της δεύτερης, Άκιλες Οκάντο.

Μάλιστα ο οπαδός της γηπεδούχου κινήθηκε ύπουλα κι εκμεταλλεύτηκε την ώρα που ο 26χρονος επιθετικός έδινε συνέντευξη σε δημοσιογράφο, μετά τη λήξη του ματς. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, το σοκ του ποδοσφαιριστή στην επίθεση αλλά και της δημοσιογράφου που έβλεπε το γεγονός να εκτυλίσσεται μπρος στα μάτια της:

Η ομάδα του Άκιλες Οκάντο, Καραμπόμπο , με tweet διευκρίνισε ότι ο ποδοσφαιριστής της είναι σε καλή κατάσταση και δεν διατρέχει κίνδυνο. "Ο Άκιλες Οκάντο είναι σε καλή κατάσταση και χωρίς κάποιο τραυματισμό. Επίσης, καταδικάζουμε αυτές τις πράξεις και τη βία, στο ποδόσφαιρο."

Η αναμέτρηση που διεξήχθη την Τετάρτη αργά το βράδυ (ώρα Ελλάδας) βρήκε Αράγουα και Καραμπόμπο, ισόπαλες χωρίς γκολ. Η δεύτερη ήταν όμως που προκρίθηκε, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, γεγονός το οποίο από ο,τι φαίνεται προκάλεσε την οργή των φιλάθλων της πρώτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ