ΣΤΗΛΕΣ

Πες το με ένα φιλί

A security guard blocks a man who approached Rafael Nadal of Spain, right, after his quarterfinals win over Gael Monfils of France at the U.S. Open tennis tournament in New York, Wednesday, Sept. 9, 2009. (AP Photo/Charles Krupa)
Ναδάλ φιλί από θαυμαστή AP

Ένας θαυμαστής του Ραφαέλ Ναδάλ όρμησε στο κορτ και τον φίλησε στο μάγουλο στη Νέα Υόρκη

Ο κάτοχος του Αυστραλιανού Όπεν όχι μόνο δεν τρόμαξε, αλλά το διασκέδασε κιόλας. "Δεν ήταν πρόβλημα για εμένα. Αυτός ο τύπος ήταν ευγενικός. Με πλησίασε και μου είπε "σε αγαπώ" και με φίλησε", υπογράμμισε ο Ναδάλ μετά την εύκολη νίκη του με 6-7, 6-3, 6-1, 6-3 απέναντι στο Μονφίς που του έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Τον θαυμαστή του Ναδάλ τον συνέλαβε η ασφάλεια, παρότι ο διάσημος τενίστας τους φώναξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και να αφήσουν τον άνθρωπο ήσυχο. Δεν τον άκουσαν βέβαια

Οι εισβολείς δεν είναι άγνωστοι στο τένις. Έχουν συλληφθεί άνδρες και γυναίκες που έχουν εισβάλλει γυμνοί στο Γουίμπλεντον, ενώ στο Ρολάν Γκαρός ο Jimmy Jump έβαλε στόχο τον Ρότζερ Φέντερερ.

Η μοναδική πραγματικά τραγική στιγμή που έχει καταγραφεί είναι το μαχαίρωμα στη Μόνικα Σέλες το 1993 στο Αμβούργο από ένα διεστραμμένο οπαδό της Στέφι Γκραφ. Η γερμανική δικαιοσύνη τον αποφυλάκισε λίγους μήνες μετά το συμβάν, αλλά η κορυφαία τενίστρια εκείνης της εποχής επέστρεψε τρία χρόνια μετά στα επαγγελματικά τουρνουά!

Τέλος, ο αποκλεισμός του Άντι Μάρεϊ από τον Μάριν Σίλιτς σημαίνει ότι ο Ναδάλ θα επιστρέψει στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης μία ημέρα μετά το τέλος του τουρνουά.

Παρακολουθείστε τη σκηνή:













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ