ΣΤΗΛΕΣ

Παρουσιαστής σε τηλεοπτικό σόου ο Φάμπρεγας!

Παρουσιαστής σε τηλεοπτικό σόου ο Φάμπρεγας!
Φάμπρεγας-Άρσεναλ

Παρουσιαστής σε τηλεοπτικό σόου με θέμα τον εαυτό του θα είναι ο Τσεσκ Φάμπρεγας στις 19 Μαΐου!

Το νέο αυτό πρόγραμμα, το οποίο θα βγει για πρώτη φορά στον αέρα στις 19 Μαΐου και θα ονομάζεται "The Cesc Fabregas Show", έχει την υποστήριξη της αθλητικής εταιρίας "Nike" (χορηγός του Φάμπρεγας), ενώ το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής είναι:
Η "διείσδυση" στη ζωή ενός εκ των πιο χαρισματικών παικτών που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, καθώς και η παροχή ενός προϊόντος που θα συνδιάζει το ποδόσφαιρο, την κωμωδία και την διασκέδαση.

Η εκπομπή θα έχει διάρκεια μίας ώρας, θα είναι live έχοντας κοινό στο στούντιο, ενώ θα περιλαμβάνει "ζωντανές" συνεντεύξεις, ποδοσφαιρικά βίντεο καθώς και θέματα ποικίλλης ύλης.

Παρουσιαστής φυσικά θα είναι ο ίδιος ο Φάμπρεγας, ενώ θα παρελάσουν πολλά αστέρια από το χώρο της "στρογγυλής Θεάς", όπως ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, και ο σκάουτ που πρωτοανακάλυψε το τεράστιο ταλέντο του νυν μέσου των "κανονιέρηδων".

"Με τιμάει πολύ το γεγονός που θα έχω αυτή την ευκαιρία. Δεν είναι κάτι που περιμένεις, οπότε ελπίζω να έχουμε μία νύχτα που δύσκολα θα ξεχάσει κανείς", τόνισε με δηλώσεις του στην αγγλική "Sun" ο Φάμπρεγας, ενώ ένας εκ των συντελεστώ του σόου ανέφερε:

"Η ικανότητα που έχει πάνω στο πλατό είναι τρομακτική. Όπως και στο ποδόσφαιρο, έχει ήδη ανέβει επίπεδο και δεν είναι καθόλου έκπληξη εάν αρχίσει να μαζεύει προτάσεις από το Χόλιγουντ, όταν θα τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα".








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ