ΣΤΗΛΕΣ

Οπαδός της Τσέλσι ο πρόεδρος της Λίβερπουλ!

Οπαδός της Τσέλσι ο πρόεδρος της Λίβερπουλ!
Μπράουτον-Λίβερπουλ

"Δεν θα πάω στο Άνφιλντ γιατί είμαι 55 χρόνια οπαδός της Τσέλσι", αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λίβερπουλ!

Την αιτία την αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των "κόκκινων", λέγοντας πως είναι πάνω από μισό αιώνα οπαδός των Λονδρέζων: "Κάθε πραγματικός οπαδός που υποστηρίζει έναν σύλλογο για 55 χρόνια -όπως κάνω εγώ- δεν μπορεί εντελώς ξαφνικά να πάει εναντίον τους μέσα σε μία νύχτα.

Όταν έχεις ακολουθήσει μία ομάδα για τόσο μεγάλο διάστημα όσο εγώ, τότε είναι στο αίμα σου. Είναι κάτι που έχει να κάνει με το συναίσθημα και όλοι οι οπαδοί που υποστηρίζουν για πολλά χρόνια τη Λίβερπουλ θα καταλάβουν τί εννοώ",

τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, και πρόσθεσε:

"Δεν μπορώ να έρθω στο ματς την Κυριακή και να δείξω οποιοδήποτε από τα συναισθήματά μου καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε έλλειψη σεβασμούς προς τους πιστούς της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ έχει εκπληκτικούς οπαδούς και δεν θα ήθελα να το κάνω αυτό, οπότε για μένα το πιο λογικό είναι να μείνω σπίτι και να δω το ματς στην τηλεόραση.

Υποθέτω ότι το τέλειο σενάριο θα ήταν η νίκη της Λίβερπουλ αυτό το Σαββατοκύριακο για να πάει και να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και ύστερα η Τσέλσι να πάει να πάρει τον τίτλο. Κάτι τέτοιο θα ήταν σπουδαίο αν συνέβαινε."






Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Λίβερπουλ και ταυτόχρονα επικεφαλής της αεροπορικής εταιρίας British Airways μίλησε επίσης με εξαιρετικά λόγια για τον κόσμο της Λίβερπουλ ενώ αναφέρθηκε στην πίκρα του αποκλεισμού από τον τελικό του Europa League, μετά το 2-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Πέμπτης.

"Θα ήταν μία φανταστική επιβράβευση για τους οπαδούς να ανυπομονούν για έναν τελικό. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζει κανείς, όλοι ξέρουν για τους οπαδούς της Λίβερπουλ στις ευρωπαϊκές βραδιές και για τη σπουδαία ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

Είμαι τόσο απογοητευμένος για όλους μέσα στο σύλλογο που δεν τα καταφέραμε για τόσο λίγο να πάμε στο Αμβούργο."









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ