ΣΤΗΛΕΣ

Οι 10 αγαπημένοι παίκτες της "hot" WAG!

Οι 10 αγαπημένοι παίκτες της "hot" WAG!
Σέλσιους-1

Η "καυτή" WAG και μοντέλο Νίβες Σέλσιους, παρουσίασε τους 10 πιο επιθυμητούς παίκτες (photos+vds)!

Αρχικά, αποκάλυψε πως είχε κάνει σεξ νύχτα στο κέντρο του "Μάξιμιρ Στάντιουμ" του Ζάγκρεμπ με τον σύζυγό της Ντίνο Ντρίπιτς, παραμονή της αναμέτρησης Κροατία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2008, στη συνέχεια δήλωσε πως το επόμενο όνειρο της ήταν να κάνει το ίδιο στην οροφή του "Μπερναμπέου", ενω πριν λίγο καιρό ο Κροάτης άσος επιχείρησε -ανεπιτυχώς- να πάρει άδεια για να φορέσει τη φανέλα με το... Νο 69 στην Καρλσρούη.
Το πλέον εντυπωσιακό είναι πως το διάσημο μοντέλο και τραγουδίστρια έχει εδώ και λίγο καιρό εβδομαδιαία στήλη στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας "Bild", και σε ένα από τα πιο πρόσφατα άρθρα της παρουσίασε το τοπ-10 των πιο σέξι ανδρών παικτών που αγωνίζονται στη Μπουντεσλίγκα!

"Υπάρχουν τόσοι πολλοί καυτοί άνδρες που βρίσκονται εδώ. Οι όμορφες φίλες μου -που είναι όλες ελεύθερες- με βοήθησαν να καταλήξω σε μία λίστα με τους 10 πιο επιθυμητούς παίκτες. Οι φίλες μου είναι σίγουρο πως είναι διατεθειμένες να γνωρίσουν αρκετούς από αυτούς", αναφέρει στον πρόλογο του άρθρου της η "εκρηκτική" σύντροφος του άσου της Καρλσρούης, με την λίστα να αποτελείται από τους:

1. Ο άνδρας μου Ντίνο Ντρίπιτς είναι ο Νο 1 πιο καυτός παίκτης της Μπουντεσλίγκα. Είναι πραγματικός άνδρας! Δεν θα αποκαλύψω άλλα μυστικά επειδή έχει ήδη άπειρες γυναίκες θαυμάστριες. Πάντα ήξερα ότι μία ημέρα θα γινόμουν σύζυγος ποδοσφαιριστή. Μετακόμισα στο διαμέρισμά του μία εβδομάδα μετά το πρώτο φιλί και μόλις ένα μήνα μετά είπα "ναι" όταν μου ζήτησε να τον παντρευτώ.

2. Μάριο Γκόμες. Σκέφτηκα πολύ για το ποιος έπρεπε να πάρει τη δεύτερη θέση, όμως οι πανέμορφες φίλες μου με βοήθησαν να αποφασίσω. Ο Μάριο δεν είναι ο κλασικός όμορφος και δεν έχει ξεχωριστα χαρακτηριστικά προσώπου, όμως έχει σίγουρα κάτι. Και στις γυναίκες αρέσει ο άνδρας που ξέρει τι κάνει και ξέρει τι θέλει, αν και είναι μόλις 23 ετών. Μία από τις φιλες μου, μου είπε: "Έχω την αίσθηση πως αν με άρπαζε, δεν θα σηκωνόμασταν από το κρεβάτι για τρεις ημέρες". Δυστυχώς ο Μάριο έχει σοβαρή σχέση και η μοναδική γυναίκα που αγκαλιάζει είναι η όμορφη φίλη του.

3. Ο Σέρνταρ Τάσκι θα ήταν ιδανικός για δωρητής σπέρματος. Τα παιδιά αυτού του άνδρα θα είναι πολύ ωραία.

4. Ο Κλέμενς Φριτζ μοιάζει σαν τη κατάλληλη επιλογή για μία σχέση. Το ξανθό μαλλί του και το ωραίο χαμόγελο μας λένε: "Μπορείς να με εμπιστευτείς".

5. Πάολο Γκερέρο επειδή σε όλους αρέσει ένα κακό παιδί. Το μωρουδιακό του πρόσωπο με το αθώο χαμόγελο, το πονηρό του βλέμμα και το κορμί του που είναι γεμάτο τατού είναι όλα καυτά.

6. Σεμπάστιαν Κελ. Έχουμε όλες αποφασίσει, ο Σεμπάστιαν είναι καυτός, καυτός, καυτός.

7. Λούκα Τόνι. Τι είδους λίστα θα ήταν αυτή χωρίς έναν Ιταλό; Δεν μπορώ να πω στις φίλες μου όμως ότι είναι ευτυχισμένος παντρευμένος.

8. Ο Γκόικο Κάτσαρ μου θυμίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θεωρείται ελεύθερος, παρόλο που το όνομά του έχει συνδεθεί πρόσφατα με την όμορφη τραγουδίστρια Ένα Ποπβ. Η σχέση αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια από τις δύο πλευρές, οπότε οι γυναίκες εκεί έξω μπορούν να εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα κερδίσουν την καρδιά του.

9. Ο Ντιέγκο με το φλογερό ταμπεραμεντο του κάνει σίγουρα τις γυναίκες να ενδιαφέρονται!

10. Ο Μλάντεν Πέτριτς έχει εκπληκτικά και συμμετρικά παρουσιαστικά προσώπου και έχει ακουστεί πολλές φορές πως είναι ο πιο όμορφος Κροάτης παίκτης. Όμως η ειδική σε θέματα μόδα Νατάσα Κος είπε: "Ο Πέτριτς είναι ένας πραγματικά ωραίος άνδρας, όμως θα πρέπει να αλλάξει το στιλ του αν θέλει να γίνει ο νέος Ντέιβιντ Μπέκαμ".

Η "καυτή" WAG της Μπουντεσλίγκα μέσα από 10 φωτογραφίες:








































































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ