ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γκάρι Νέβιλ τρολάρει φίλους τους Λίβερπουλ

Ο Γκάρι Νέβιλ τρολάρει φίλους τους Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραπαίει στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά ο Γκάρι Νέβιλ δεν χάνει το χιούμορ του σε συναντήσεις με φίλους της Λίβερπουλ. Δείτε τι τους ανέφερε.

Συνάντηση με 10 φιλάθλους της Λίβερπουλ είχε ο Γκάρι Νέβιλ στον σταθμό ''Euston'' στο Λονδίνο. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρόλο που η ομάδα του παραπαίει στο πρωτάθλημα, είχε μια απάντηση στα πειράγματα των φίλων των "ρεντς".

"Διασκέδασα όταν τους είπα ότι μπορεί η Λίβερπουλ να τερματίσει 4η στην Πρέμιερ αλλά η Γιουνάιτεντ να πάρει το Champions League και να τους αποκλείσει από τα προκριματικά της διοργάνωσης! Φανταστείτε!", έγραψε στο twitter για στη συγκεκριμένη συνάντηση ο Νέβιλ.

Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ είναι στην 4η θέση με +3 από την 5η Τότεναμ και +11 από την 7η Γιουνάιτεντ. Σε περίπτωση που παραμείνει σε αυτή τη θέση και η Man.Utd σηκώσει το Champions League μένοντας εκτός 4άδας, δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σενάριο με το οποίο διασκέδασε ο Νέβιλ στη συνάντησή του με φιλάθλους της Λίβερπουλ. Παραδεχόμενος φυσικά, κατά ένα βαθμό, ότι είναι πολύ δύσκολο να μπει στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα του.

Κάτι το οποίο πιστοποίησε και η Opta, γράφοντας στο twitter ότι ποτέ ομάδα που βρέθηκε στο -11 από την 4η θέση, δεν μπόρεσε να μπει στην 4άδα από τον καιρό που 4 ομάδες παίρνουν το εισιτήριο για το Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ