ΣΤΗΛΕΣ

Ο "ερωτικός" πανηγυρισμός του Σέρχιο Ράμος!

Ο "ερωτικός" πανηγυρισμός του Σέρχιο Ράμος!
Σέρχιο Ράμος-Ρεάλ-Σεβίλλη

Ο Σ.Ράμος πανηγύρισε το γκολ του με Σεβίλλη σχηματίζοντας το γράμμα "V" και πιάνοντας τις θηλές του (videos)!

Όχι μόνο γιατί έφερε το ματς στα ίσα στο 64' με την κοντινή κεφαλιά του, βάζοντας το "κερασάκι στην τούρτα" σε μία ομολογουμένως εξαιρετική συνολική εμφάνισή του, αλλα και γιατί επέλεξε να εκφράσει τη χαρά του για το τέρμα αυτό με έναν από τους πιο περίεργους και... ακαταλαβίστικους πανηγυρισμούς που έχουν λάβει χώρα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Τι έκανε; Σχημάτισε με τα χέρια του το σχήμα "V" και κατόπιν έπιασε τις θηλές από τα στήθη του (!), γεγονός που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν "τί ήθελε να πει ο ποιητής" σε αυτή την περίπτωση.

"Ερεθίστηκαν τα στήθη του Σέρχιο Ράμος. Αυτό μου έλεγε η γλώσσα του σώματός του", ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν σπίκερ για την αγγλική τηλεόραση, Ρέι Χάντσον, με την αλήθεια φυσικά να είναι εντελώς διαφορετική.

Όπως αποκάλυψαν μία ημέρα αργότερα τα ισπανικά ΜΜΕ που "σκάλισαν" το θέμα, ο πανηγυρισμός αυτός συνδέεται με μία πρόσφατη επίσκεψη του διεθνούς Ισπανού άσου στην φυλακή Βαλντερόμο (Valderomo), όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κρατούμενους και να υπογράψει αυτόγραφα.

Ο σχηματισμός του γράμματος "V" παρέπεμπε δηλαδή στο αρχικό γράμμα από το όνομα της φυλακής που επισκέφτηκε τον περασμένο μήνα, ενώ ο λόγος που έπιασε τα στήθη του ήταν ο εξής: ένα από τα αυτόγραφα που είχε υπογράψει ήταν πάνω στο... στήθος ενός κρατούμενου, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τότε τις τηλεοπτικές κάμερες αισθάνθηκε την ανάγκη να το καλύψει για να μην το καταγράψουν.














ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ