ΣΤΗΛΕΣ

Νέες "hot" αποκαλύψεις για Κ.Ρονάλντο!

Νέες "hot" αποκαλύψεις για Κ.Ρονάλντο!
Λετίτσια Φιλίπι

Σε "πικάντικες" αποκαλύψεις για τις... ερωτικές επιδόσεις του Κ.Ρονάλντο προχώρησε η Λετίτσια Φιλίπι (video)!

"Μπήκα σε ένα εστιατόριο στο Κάπρι με μερικές φίλες, εκείνος καθόταν σε ένα τραπέζι μαζί με την οικογένειά του", ξεκίνησε η Ιταλίδα σόουγουμαν να διηγείται τη γνωριμία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για να συνεχίσει:

"Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Φορούσα ένα παντελόνι κοντό, πολύ κοντό και λευκό, μεγάλη φανέλα και ψηλό τακούνι. Ήμουν και μαυρισμένη εκείνη την περίοδο,

Εκείνος ήταν πολύ χαριτωμένος, μου έκανε ένα σωρό κοπλιμέντα, εγώ δεν τον γνώριζα τότε. Είχα μείνει εντυπωσιαμένη από το παρουσιαστικό και την κορμοστασιά του, τότε σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου.

Γενικά πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Κριστιάνο είναι κάτι πέρα από το συνηθισμένο, από κάθε άποψη, ακόμα και σε αυτό που φαντάζεστε... Εκεί είναι θαυμάσιος. Είναι ένας από τους ωραιότερους άνδρες που έχω γνωρίσει, πολύ τρυφερός και χαδιάρης.

Έπειτα πήγα στο σπίτι του στο Μάντσεστερ, σε μία τεράστια βίλα που έχει εσωτερικό σινεμά και πισίνα, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα. Αν είμαστε ακόμα μαζί; Όχι, εγώ έπρεπε να φύγω για δουλειά στις ΗΠΑ και δεν έχουμε ειδωθεί τελευταία.

Από τότε τα λέμε συχνά, όχι όμως σε τσατ, δεν μου αρέσει. Και πιστεύω ότι θα ξαναβρεθούμε", κατέληξε χαρακτηριστικά.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ