ΣΤΗΛΕΣ

Νέα σύντροφος για Πάτο;

Patricia Abravanel
Patricia Abravanel ALI KARAKAS

Για κρίση στη σχέση του Πάτο με τη Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι κάνει λόγο ο Τύπος στη Βραζιλία, με τα τελευταία σενάρια να κάνουν λόγο για μυστικό δεσμό του παίκτη με την Πατρίσια Αμπραβάνελ.

Πριν από μερικούς μήνες ο Αλεσάντρε Πάτο αποτέλεσε παρελθόν για τη Μίλαν παίρνοντας μεταγραφή για την Κορίνθιανς, όμως το δέσιμό του με τους "ροσονέρι" δεν έπαψε να υφίσταται ελέω της σχέσης του με την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα.

Όπως αναφέρουν όμως τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ εσχάτως, ο ομφάλιος λώρος είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη κοπεί, με την Πατρίσια Αμπράβανελ να φέρεται ως η νέα σέξι σύντροφος του 23χρονου επιθετικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "R7", η 33χρονη, κόρη του Σίλβιο Σάντος, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού "SBT", έχει "αντικαταστήσει" την θυγατέρα Μπερλουσκόνι στην καρδιά του Πάτο, με δημοσιογράφο να υποστηρίζει πως έχει εντοπίσει μαζί το ζευγάρι στην περιοχή όπου μένει η Αμπράβανελ.

Νέα σύντροφος για Πάτο;

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακόμα "πειστήρια" (φωτογραφίες που να τους δείχνουν μαζί) και η "πάπια" έχει σπεύσει να διαψεύσει την είδηση, με την αποκάλυψη όμως αυτή να κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ