ΣΤΗΛΕΣ

Μισό εκατομμύριο η "ταρίφα" του Μπέκαμ

Μισό εκατομμύριο η "ταρίφα" του Μπέκαμ
Μπέκαμ-Μίλαν

Οι εκπρόσωποι του Ντέιβιντ Μπέκαμ παραχωρούν τον Άγγλο άσο για συνέντευξη αντί του εξωφρενικού ποσού των 500.000 ευρώ!

Αυτή την ανακάλυψη έκαναν όσα ιταλικά ΜΜΕ επιχείρησαν να πλησιάσουν τον σταρ για ένα αποκλειστικό τετ α τετ κατά την παραμονή του στο Μιλάνο όπου ταξίδεψε για να υπογράψει και να παρουσιαστεί από τη διοίκηση της Μίλαν.
Η είδηση δεν αποτελεί βρετανική ανακρίβεια. Την πληροφορία διασταύρωσαν οι Ιταλοί με τους Ισπανούς. Λοιπόν όταν ο Μπεκς έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης ζητούσε 350.000 ευρώ για να μιλήσει με τους Ίβηρες δημοσιογράφους! Τώρα κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ και ανέβηκε η τιμή του.

Με τέτοιο κασέ δύσκολα θα πλησιάσει άνθρωπος τον Μπέκαμ στο Μιλάνο. Δύο μόνο σόου πλειοδοτούν για να αποκτήσουν τον Άγγλο: Το φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο και το Big Brother.

Κι αν νομίζετε ότι ο Μπέκαμ θα προτιμήσει να κάνει τον γκεστ παρουσιαστή στο Σαν Ρέμο εξαιτίας της μουσικής πείρας στο πλευρό της Βικτόρια κάνετε λάθος. Το φεστιβάλ διοργανώνει η RAI. Αντίθετα το Big Brother ανήκει στον όμιλο Mediaset δηλαδή στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός θα προτιμήσει να θυσιάσει μία επίσκεψη στον πλαστικό του για μπότοξ παρά να παραχωρήσει το καλύτερο προϊόν που έχει δανειστεί έστω η Μίλαν, δηλαδή τον Μπέκαμ.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ