ΣΤΗΛΕΣ

Ήρθε δεύτερος και νευρίασε ο Ιμπραχίμοβιτς

Ήρθε δεύτερος και νευρίασε ο Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήρθε δεύτερος σε ψηφοφορία για τον καλύτερο Σουηδό αθλητή όλων των εποχών και μόνο ψύχραιμα δεν το πήρε όταν έμαθε το αποτέλεσμα.

Ο Θεός, εκείνος και μετά όλοι άλλοι πρέπει να σκέφτεται ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς όταν κάποιος τον ρωτά για τον εαυτό του. Αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά με τον ιδιότροπο Σουηδό να μη δέχεται με καλό τρόπο τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του καλύτερου Σουηδού αθλητή όλων των εποχών.

Βλέπετε κάποιοι είχαν το θράσος να μην το ψηφίσουν με αποτέλεσμα να περιοριστεί στη δεύτερη θέση.

Πρώτος αναδείχθηκε ο θρύλος του τένις, Μπγιορν Μποργκ και ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε δεύτερος. Εκείνος που την πλήρωσε ήταν ο δημοσιογράφος που τον πήρε τηλέφωνο για να τον ρωτήσει αν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

"Ευχαριστώ, αλλά το να τερματίζεις δεύτερος είναι σαν να τερματίζεις τελευταίος" ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ιμπραχίμοβιτς. Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του ανέφερε μια παλιότερη δήλωσή του ότι θα δεχόταν να βρίσκεται πιο κάτω από αθλητές όπως ο Μοχάμενττ Άλι, ο Πίτερ Νόρθουγκ και ο Ρονάλντο και του ζήτησε να πει τους τρεις που θα τερμάτιζαν στην κορυφή της ανάλογης λίστας στη Σουηδία σύμφωνα με τον ίδιο.

Απάντηση ουσιαστικά δεν πήρε με τον "Ίμπρα" να μην κρύβει την ενόχλησή του. "Σε αυτή τη λίστα θα μπορούσα να είμαι πρώτος, δεύτερος, τρίτος, τέταρτος και πέμπτος με σεβασμό προς τους άλλους" ήταν το σχόλιο του.

Πάντως, στο τέλος είπε και έναν καλό λόγο για τον Μπγιορν Μποργκ. "Είναι ένας καλός άνθρωπος και ένας ζωντανός θρύλος" ανέφερε για τον σπουδαίο τενίστα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την τριάδα της ψηφοφορίας συμπληρώνει ο αθλητής του πινγκ πονγκ Γιαν Όβα Βάλντνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ