ΣΤΗΛΕΣ

Γυναικάς ο σωσίας του... Κ.Ρονάλντο!

Γυναικάς ο σωσίας του... Κ.Ρονάλντο!
Κριστιάνο Ρονάλντο-σωσίας

Ο 21χρονος Τζέιμ Ράιτ αποκάλυψε πως ρίχνει γυναίκες στο κρεβάτι, προσποιούμενος τον Κ.Ρονάλντο (photo)!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εφημερίδα "The people", αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τρομερή ομοιότητα που έχει με τον Πορτογάλο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να παραπλανήσει "ανυποψίαστες" γυναίκες και να πλαγιάσει στο κρεβάτι μαζί τους!
"Ήμουν σε ένα κλαμπ στο Μάντσεστερ και τρεις κοπέλες ήρθαν προς το μέρος μου και μου είπαν "Είσαι ο Ρονάλντο". Δεν είπα ότι ήμουν, ούτε είπα πως δεν ήμουν αυτός. Πήγαμε σε ξενοδοχείο και περάσαμε ένα τρομερό βράδυ", ξεκίνησε τη "μαρτυρία" του ο σωσίας του C-Ron, για να συνεχίσει:

"Τους είπα στα πορτογαλικά ότι είναι πολύ όμορφες και μερικές φορές χρησιμοποιώ αυτή την προφορά. Όμως μερικές φορές τα κορίτσια δεν το σκέφτονται πολύ γιατί είναι πεπεισμένες πως είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από τον τρόπο που τις κοιτώ.

Όταν μου κάνουν ερωτήσεις σαν να ήμουν ο Ρονάλντο είναι πάντα εύκολες όπως για παράδειγμα "Πότε ήρθες στο Μάντσεστερ" ή "Ήσουν συμπαίκτης με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ"; Λένε επίσης τί θέλουν να μου κάνουν στο κρεβάτι.

Κάποιες κοπέλες δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν είμαι ο πραγματικός Κριστιάνο Ρονάλντο, μέχρι το επόμενο πρωινό. Απλά τους λέω "Έχω κάτι να σου πω". Ευτυχώς το βρίσκουν πάντα αστείο".









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ