ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

ΕΣΥ, ΕΣΥ φταις για όλα

ΕΣΥ, ΕΣΥ φταις για όλα

Ο Ουνάη ο Έμερι κατηγορεί την πρώην σχέση του, Σάσα Ράιτ πως του έφερε κακοτυχία και γι' αυτό το λόγο απολύθηκε από την Άρσεναλ. Ρε συ Ουνάη, ρε λεβέντη, ρε παλικάρι, μάγισσα η Σάσα; Γράφει ο Μάκης Παπασημακόπουλος.

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα από ένα τρικούβερτο ξεκατίνιασμα, ειδικά αν το παρακολουθείς ως τρίτος. Να βλέπεις την πλήρη κατάρρευση της λογικής και την επικράτηση της συναισθηματικής παράνοιας σε όλο της το μεγαλείο. Έχει κάτι από αυτό που αποκαλούν στα ξένα "car crash", αυτό δηλαδή που παθαίνουμε σχεδόν όλοι μας όταν βλέπουμε ένα ατύχημα στο δρόμο. Κόβουμε ταχύτητα και χαζεύουμε, αν και ξέρουμε βαθιά (και ρηχά) μέσα μας ότι δεν θα έπρεπε.

Το ξεκατίνιασμα λοιπόν που μας έρχεται στο περίπου από Premier League πλευρά, έχει όλα εκείνα τα car crash συστατικά που μας κάνουν να κόβουμε ταχύτητα και να χαζεύουμε. Έχει γνωστές φυσιογνωμίες (εντάξει έχει ΜΙΑ), έχει δημόσιο κατηγορητήριο και έχει ΑΣΦΑΛΩΣ και αυτό το υπερ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ συστατικό που κάνει όλες αυτές τις ιστορίες λες και τις έχεις τραβήξει από τα Παρατράγουδα, ή κάποια εκπομπή τέλος πάντων με την Ανίτα Πάνια: την μηδενική αίσθηση της λογικής. Κάποια στιγμή φαντάζομαι υπήρχε, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι, μαζεύτηκαν τόσα πολλά στραπάτσα που πλέον δεν μπορείς να δεις την πραγματικότητα και προτιμάς να βρίσκεις φαντάσματα και δαιμόνια που σε κυνηγάνε και σε αποτρέπουν από το να γραπώσεις και με τα δύο χέρια την επιτυχία και την ευτυχία.

Κάπως έτσι φτάνουμε ξανά στα λημέρια του αγαπημένου της στήλης Ουνάη Έμερι, γνωστό ΚΑΙ στους δύο αναγνώστες μου ως "ο κύριος Γκουντ Ήμπενην". Ο Ουνάη λοιπόν ακόμα προσπαθεί να ορθοποδήσει, γιατί μια το στραπάτσο στη Παρί, μια στην Άρσεναλ, το βιογραφικό του έχει αρχίσει σιγά-σιγά να μπάζει νερά. Το στενάχωρο δε είναι πως σε καμία περίπτωση δεν είναι κακός προπονητής, αλλά σου δίνει την αίσθηση πως οι δύο τελευταίοι του σταθμοί ήταν λίγο παραπάνω από τις ικανότητες και τις αντοχές του και του ράγισαν το σε γενικές γραμμές αρκετά στέρεο προπονητικό προσωπείο. Τι να γίνει όμως, έτσι τα φέρνει η ζωή, δύο στραπάτσα μαζεμένα, κούμπωσε και ο κορονοτέτοιος από πίσω (με το συμπάθιο) και έχει μείνει ο Ουνάη άνεργος να σκέφτεται που πήγαν όλα λάθος.

Σε ΑΥΤΟ το σημείο, θα έλεγε κανείς πως ένας ΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα τα έβαζε κάτω και θα έβρισκε για παράδειγμα ότι ίσως πρέπει να αναβαθμίσει το τακτικό του ντοσιέ, να ξαναδεί ίσως τις επιλογές του και να στοχεύσει ομάδες που ταιριάζουν περισσότερο με την αισθητική του. Αλλά ο Ουνάη μας εδώ και κάποιο διάστημα έχει πάρει ένα μινι διαζύγιο από την λογική και πλέει στα καταγάλανα νερά της παράνοιας.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρώην ΣΚΕΣΗ του, την Σάσα την Ραήτ, ο Ουνάη ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ: επειδής του έφερε κακοτυχία η Σάσα η Ράητ.

"Μου είπε ότι εγώ έφταιγα που απολύθηκε. Με αποκάλεσε λευκή μάγισσα και μου είπε ότι του είχα φέρει κακή τύχη. Μου είπε μάλιστα ότι την ημέρα που χωρίσαμε, η Άρσεναλ άρχισε να χάνει".

Μάλιστα φίλες και φίλοι. Δεν του έφταιγε η τακτική του και η διαχείριση των παικτών ή αν θέτε και οι κάκιστες σχέσεις που είχε με κομβικούς παίκτες της ομάδας, ΟΧΙ. Αυτά είναι για τους φλώρους.

Η πρώην τα έφταιξε ούλα, αυτή η μέγαιρα, αυτή η μάγισσα που για να τον εκδικηθεί που χωρίσανε ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΚΑ, σαν του Χάρι Πότερ αλλά και όχι και έτσι πήραν όλα τον δρόμο για τον γκρεμό.

Η Σάσα τα άκουσε αυτά, του είπε μέσες άκρες πως "α καλά λεβέντη μου, είσαι για τα φάρμακα εσύ, τα λέμε" και έμεινε ο Ουνάη μονάχος να λέει δεξιά κι αριστερά "ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΝΙΚΗ ή/και ΟΜΑΔΑ; ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΙΣΤΡΩ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ Η ΣΑΣΑ ΡΑΗΤ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΑΣΑ, ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΣΑΣΑ ΗΞΕΡΑ, ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΣΙΤΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ, ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΦΛΑΣ. ΤΙ ΕΛΕΓΑ ΟΜΩΣ; Α ΝΑΙ. ΑΥΤΗ Η ΣΑΣΑ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΑ".

Και μένει η κακομοίρα η Σάσα να έχει μεταμορφωθεί στο μυαλό του Ουνάη Εμέρι σε κάτι σαν την Κάρολ Μπάσκιν στο Tiger King, που κατέστρεψε την ζωή όλων των καραφλο-χαιτο-κατσι-βλαχων που είχαν την ιδέα να της το παίξουν καμπόσοι.

Εμείς απλά λέμε στον Ουνάη το απλό: ρε συ Ουνάη, ρε λεβέντη, ρε παλικάρι. Εμείς που σε αγαπάμε. Μήπως να τραβήξεις για αρχή ένα κούρεμα (δύσκολο αυτήν την περίοδο αλλά οκ), να ξηγηθείς δύο χούφτες ζελέ ΦΛΙΠΕΡ λιγότερο και να δεις μήπως σε έχει ξεπεράσει λίγο το ποδόσφαιρο πριν κατηγορήσεις ξανά ως μάγισσα την κύρα Σάσα; Να μια ιδέα λέμε.

Αυτό ακριβώς, ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ουνάι Έμερι κατηγόρησε την πρώην σύντροφό του για ό,τι έγινε στην Άρσεναλ
TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ