CHARLIE BETS

Charlie bets: Με το 1.90 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ποντάρισμα στα γκολ στο Φάληρο

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα τον Παναιτωλικό για τη Super League Interwetten
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν INTIME

Ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Super League Interwetten με το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη να δεσπόζει. Ο Τσάρλυ αναλύει τα παιχνίδια της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Με το 1.90 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ποντάρισμα στα γκολ στο Φάληρο


(15:00) Από την στιγμή που επέστρεψε ο Μεγιάδο η ομάδα του Νιόπλια μεταμορφώθηκε. Την περασμένη αγωνιστική πιστοποίησε την αγωνιστική της άνοδο με την εκπληκτική εμφάνιση στον Βόλο. Απόλυτα δίκαιη νίκη με 2-0 που έφερε τον ΟΦΗ στην 5η θέση. Ικανοποιημένοι οι οπαδοί της ομάδας από την συνολική εικόνα, ετοιμάζονται να γεμίσουν το Γεντί Κουλέ για να ενισχύσουν την προσπάθεια. Ο Ιωνικός χάρη σε δύο επεμβάσεις του Χουτεσιώτη στα τελευταία λεπτά πήρε τον βαθμό με τον Αστέρα. Σημαντική η επιστροφή του Ντε Γκουζμάν, θα κάνει τριάδα στον άξονα με τους Μεγιάδο - Γκαγιέγο, έλειπαν και στο διπλό στον Βόλο οι Νέιρα - Ντουρμισάι. Εκ νέου εκτός ο Γιαννούλης (5/0). Σημαντική η απουσία του Τουράμ για τον Ιωνικό, ο άσος του ΟΦΗ στο 1.80 από την Interwetten, δίκαιος με βάση τη φόρμα που έχουν καταγράψει οι Κρητικοί στα τελευταία παιχνίδια.

Charlie bets: Με το 1.90 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ποντάρισμα στα γκολ στο Φάληρο

(15:00) Ήταν απόλυτα δικαιολογημένη η βαθμολογική διόρθωση προς τα κάτω του Βόλου. Σε κάθε περίπτωση είτε έρχονται, είτε δεν έρχονται τα αποτελέσματα η νοοτροπία της ομάδας του Αμπασκάλ δεν αλλάζει. Μπαίνει στο γήπεδο ο Βόλος για να παίξει επιθετικά, να βγάλει το ρίσκο του και πίσω έχει κενά. Είναι δύσκολο να παίξει με ανώτερη ομάδα και το παιχνίδι να μην έρθει τουλάχιστον στο over 2,5. Αν χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει και ο Βόλος για να επικυρωθεί το σημείο. Ακόμα και με εύλογο ροτέισον να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός η αγωνιστική φιλοσοφία του Βόλου εγγυάται πως θα δούμε έναν σημαντικό αριθμό από καθαρές ευκαιρίες. Τιμωρημένος με κάρτες ο μεσοεπιθετικός Φερνάντες (9/1), δεύτερη αγωνιστική εκτίουν ο μέσος Μπαριέντος (6/0) και ο στόπερ Γκρίλο (9/0). Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο για το Europa League με 1-0 και σκόρερ στο 90’ τον Τικίνιο. Δεν πρόλαβε να ξεπεράσει ο Παπασταθόπουλος (9/0) τον τραυματισμό που αποκόμισε την Πέμπτη. Το over 2,5 στο 1.53 από την Interwetten.

Charlie bets: Με το 1.90 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ποντάρισμα στα γκολ στο Φάληρο

(19:30) Δεν έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός στην ουδέτερη έδρα του Βόλου με τη Λαμία. Η φοβική στάση του αντιπάλου και η εμπειρία του Μαουρίτσιο βοήθησαν ώστε να έρθει έστω και σε ουδέτερο το πρώτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Με τον αδύναμο εκτός έδρας Παναιτωλικό έχει την ευκαιρία η ομάδα του Γιοβάνοβιτς να διπλασιάσει τις νίκες της και να κερδίσει έδαφος για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς είναι καλύτερο από ό,τι δείχνει η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, απαιτείται άμεση βελτίωση.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Καρλίτος (10/8), Λούντκβιστ (6/1) που ήταν στο βασικό σχήμα με τη Λαμία, ενώ συνεχίζουν εκτός Πούγγουρας (5/0), Ιωαννίδης (8/1), Σένκεφελντ. Ασφαλώς και ο Παναιτωλικός είναι βατός αντίπαλος και δεν υπάρχει δικαίωμα για λάθος. Σημαντικές οι επιστροφές του πρώτου σκόρερ Βέργου (9/4), και του μέσου Τσιγγάρα (8/0), νοκ άουτ παραμένουν ο αρχηγός/μέσος Ντίας (5/1) με τον χαφ Βαρόνε (7/1) , δύσκολα ο στόπερ Βργκοτς (4/0). Ο άσος στο 1.43 από την Interwetten.

Charlie bets: Με το 1.90 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ποντάρισμα στα γκολ στο Φάληρο

(Κυριακή 19:30) Πιεσμένοι και οι δύο στο ντέρμπι της πόλης. Ο ΠΑΟΚ περίμενε την προηγούμενη αγωνιστική για να κερδίσει έδαφος και αντί να μειωθεί η διαφορά του από την κορυφή άνοιξε στους 7 βαθμούς. Καταλαβαίνετε πως αν δεν κερδίσει τον Άρη σε μεγάλο βαθμό βγαίνει και εκτός οποιασδήποτε συζήτησης για διεκδίκηση του τίτλου και δεν αποκλείεται να ανοίξουν άλλες συζητήσεις. Μέσα σ’ όλα αυτά το βράδυ της Πέμπτης αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για το Europa Conference League. Σε ένα διάστημα που ο Άρης έδειχνε να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο ήρθε απρόσμενα ένα πολύ γερό χτύπημα. Το 0-5 από τον ΠΑΣ δεν ήταν μία απλή φάπα, αλλά ένα χτύπημα που έχει αφήσει τα σημάδια του στην ομάδα. Μόνο αν υπάρξει αντίδραση και πάρει ο Άρης αποτέλεσμα στην Τούμπα δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις. Έχει ταχύτητα μεσοεπιθετικά η ομάδα του Μάντζιου, ασφαλώς και μπορεί να σκοράρει στην Τούμπα.

Το διακύβευμα τεράστιο και για τους δύο. ΠΑΟΚ και Άρης είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τα δικά τους ρίσκα και να ψάξουν για μία νίκη που θα αλλάξει το κλίμα. Πέρα από την απουσία του τιμωρημένου Μπερτόγλιο, δεν έχουν σοβαρά προβλήματα οι δύο ομάδες. Κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Βιεϊρίνια, στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορεί να λογίζεται για σοβαρή απώλεια αν δεν τα καταφέρει. Παραμένε εκτός ο Αουγκούστο (8/2), επιστρέφει ο Μίτριτσα. Το Goal/Goal πιέζεται από το αρχικό 2.00, στο 1.90 από την Interwetten μοιάζει ως η πιο λογική επιλογή.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ