CHARLIE BETS

Charlie bets: Ματς για γκολ και 1.90 το ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

Ο Αραούχο πανηγυρίζει με τον Μάνταλο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό για τη Super League Interwetten στο ΟΑΚΑ
Ο Αραούχο πανηγυρίζει με τον Μάνταλο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό ΙΝΤΙΜΕ

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 11η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.

Charlie bets: Ματς για γκολ και 1.90 το ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

(17:15) O Αστέρας Τρίπολης δυσκολεύεται στο γκολ χωρίς τον Μπαράλες. Είναι το τρίτο παιχνίδι που θα χάσει ο Αργεντινός φορ. Η απουσία του έφερε την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Λαμία και το ισόπαλο 1-1 στη Νίκαια σε ένα παιχνίδι που ο Αστέρας είχε ευκαιρίες για να το κερδίσει με 2-1. Στο ερώτημα "ποια ομάδα είναι η πιο εξαρτώμενη από έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο φετινό πρωτάθλημα" η απάντηση είναι "ο Αστέρας από τον Μπαράλες".

Το γεγονός αυτό κάνει αποτρεπτικό ποντάρισμα υπέρ της ομάδας του Ράσταβατς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αμφίβολος ο επιθετικός Σονί (8/2). Η ομάδα του Περιστερίου είναι ανεβασμένη ψυχολογικά μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, όμως δεν με έχει πείσει για την αγωνιστική της συνέπεια. Στον πάγκο θα κάτσει ο Γκουτσίδης, βοηθός του Παράσχου, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κορονοϊό. Ενοχλήσεις για τον Κλωναρίδη (8/1). Θα πόνταρα υπέρ του Αστέρα, που συνολικά είναι καλύτερη ομάδα, όμως η απουσία του Μπαράλες με οδηγεί στο πάσο.

Charlie bets: Ματς για γκολ και 1.90 το ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

(19:30) Ο ΠΑΣ έδειξε για ακόμα μία φορά τις δυνατότητες του και πέτυχε ένα εντυπωσιακό διπλό στο Βικελίδης. Η ομάδα του Μεταξά παίζει σε υψηλή ένταση το 4-4-2, ο Περέα και όποιος παίζει δίπλα του εκ των Μιλετσιάνου, Μορέιρα δυσκολεύουν με την ένταση που παίζουν τη ζωή της αντίπαλης άμυνας. Η άμυνα της ΑΕΚ δεν αντέχει την πίεση, κάνει εύκολα το λάθος και δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη.

Ενδιαφέρον στοιχείο, που δείχνει και τον χαρακτήρα του ΠΑΣ, και πως τον βολεύουν παιχνίδια που πρώτα αμύνεται και μέσα από τις κερδισμένες μπάλες βγάζει τις επιθέσεις, είναι πως από τις 4 νίκες που έχει πετύχει οι 3 είναι με ΠΑΟΚ Παναθηναϊκό Άρη! Εκτός ο μέσος Γκαρντάβσκι (7/1). Τιμωρημένος από πλευράς ΑΕΚ ο χαφ Λε Ταλέκ (7/1), ανέτοιμοι Τζαβέλλας (7/0) και Τάνκοβιτς (4/0). Υποχρεωμένη η ΑΕΚ να παίξει επιθετικά για να πάρει την νίκη μπροστά έχει ποιότητα, θα σκοράρει όμως θα έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει το παιχνίδι έντασης του ΠΑΣ. Λογικά θα χρειαστεί περισσότερο από ένα τέρμα για να φύγει με το διπλό. Το Goal/Goal δέχεται πίεση και κυκλοφορεί στο 1.90 από την Interwetten, από το αρχικό 2.05.

Charlie bets: Ματς για γκολ και 1.90 το ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

(19:30) Με τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής έμεινε στο πάτο της βαθμολογίας ο Απόλλων με 6 βαθμούς μαζί με τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Φέστα σε εξάποντο παραμονής γνώρισε σκληρή ήττα από τον Παναιτωλικό. Είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, δεν τις αξιοποίησε ήταν κατώτερη στο δεύτερο και λογικά ηττήθηκε. Συνολικά είναι δύσκολη στο γκολ και από την ημέρα που ανέλαβε ο Φέστα τα παιχνίδια πηγαίνουν σε πολύ αργό τέμπο. Η Λαμία έπαιξε πολύ παθητικά στον Βόλο, με τον Παναθηναϊκό και γύρισε το παιχνίδι δίκαια.

Δεν έκανε τίποτα εξαιρετικό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, αλλά πλήρωσε τον φόβο της η Λαμία και τα χαμηλά μέτρα που αγωνίστηκε. Με προβλήματα αποχώρησαν οι μέσοι Μπεχαράνο (6/0), Τζανδάρης (8/0) αμφίβολοι παραμένουν ο εξτρέμ Ρόμανιτς (7/0), ο χαφ Νούνιες (7/1) και ο επιθετικός Καραμάνος (8/1). Για τον Απόλλωνα τιμωρημένος είναι ο μπακ Μπαξεβανίδης (9/0), λείπει ξανά ο στόπερ Ντομίνγκες (8/0), επιστρέφει ο στόπερ Λισγάρας (5/0). Οι απουσίες κάνουν συντηρητικό και προσεκτικό τον Γρηγορίου, γνωστή η συντηρητική φιλοσοφία του Φέστα, όλα οδηγούν στο under 2,5 στο 1.50 από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ