CHARLIE BETS

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Ο Αραούχο κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ματς στο ΟΑΚΑ για τη Super League Interwetten
Ο Αραούχο κόντρα στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Η 12η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται με δυνατές μονομαχίες και το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού να δεσπόζει. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός


(17:15) Δεν μπορεί να δικαιολογήσει υπέρ του ποντάρισμα ο ΠΑΟΚ στην κατάσταση που βρίσκεται. Μετά την ήττα από τον Άρη, με σκοπό να γυρίσει την κατάσταση, ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε βασική ενδεκάδα απέναντι σε μία εναλλακτική σύνθεση της ΑΕΛ. Όχι μόνο δεν πέτυχε τον στόχο του χρειάστηκε μία εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς στο 95ο λεπτό για να γλιτώσει από το απόλυτο κάζο.

Ο Ιωνικός έχει την φιλοσοφία του θα παίξει προσεκτικά με στόχο να αξιοποιήσει την προβληματική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση του ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη έπαιξε με αλλαγές στο Κύπελλο και έχασε 2-0 από τη Λαμία εκτός έδρας. Σημαντική η απουσία για δεύτερο παιχνίδι του φορ Τουράμ (10/2). Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μίτριτσα (8/1), Βιεϊρίνια (7/1), Κρέσπο (2/0) δεν είναι όμως αυτό το πρόβλημα του. Κλασικό no bet.

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(19:30) Τα παιχνίδια της ΑΕΚ είναι συναρπαστικά. Το επιθετικό ταλέντο και οι αμυντικές αδυναμίες που έχει η ομάδα του Γιαννίκη δημιουργούν συνθήκες για να έχουν πολλές ευκαιρίες τα παιχνίδια της. Το περασμένο Σάββατο στους Ζωσιμάδες έφυγε με ένα πολύ μεγάλο διπλό με γκολ του ξεχασμένου Σάκχοφ στις καθυστερήσεις. Κέρδισε λοιπόν 2 πολύτιμους βαθμούς και έναν παίκτη η ΑΕΚ. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Γκαρσία και υπολογίζεται κανονικά. Θετικός στον κορονοϊό ο Ανσαριφάρντ (11/2),

Ο Παναθηναϊκός μετά από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ άλλαξε τακτική. Ο Γιοβάνοβιτς κατάλαβε πως η φυσιογνωμία του ρόστερ του δεν τον βοηθά να παίζει με μόλις δύο κεντρικά χαφ και μετέτρεψε την τακτική σε 4-3-3. Με την αλλαγή συστήματος χωρίς να εντυπωσιάζει πέτυχε τρεις σερί νίκες. Παραμένει εκτός ο Ιωαννίδης (8/1). Ετοιμοπόλεμοι Λούντκβιστ και Καρλίτος. Ανακάμπτει ο Σένκεφελντ. Δύσκολα κρατάς στο μηδέν την ΑΕΚ, δύσκολα δεν σκοράρεις στην άμυνα της. Αυτή η πραγματικότητα κάνει το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 στην Interwetten να φαντάζει δίκαιο.

Charlie bets: Δίκαιο το 1.95 στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

(19:30) Με την αγωνιστική ώθηση που πήραν οι ποδοσφαιριστές του Μάντζιου από το μεγάλο διπλό στην Τούμπα, ήρθε η νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Σημαντικό νέο το εντυπωσιακό γκολ του Ιτούρμπε θα είναι πολύ σημαντικό να πάρει τα πάνω του και να δώσει το παιχνίδι ένας με ένας και το απρόβλεπτό που λείπει από τα φτερά του Άρη.

Σε πολύ καλή κατάσταση όμως βρίσκεται και ο Αστέρας που έκανε σμπαράλια την άμυνα του Ατρόμητου και τον συνέτριψε 6-2. Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Σόνι, Ριέρα, Κρέσπι με τον πρώτο να κάνει εντυπωσιακό παιχνίδι. Με την ευρεία νίκη και την εντυπωσιακή εμφάνιση που έπιασε ο Αστέρας, ο Ράσταβατς πάτησε ξανά γερά στα πόδια του. Σημαντική η απουσία του Εντιαγέ (11/2), την θέση του θα πάρει ο Μπερτόγλιο που επιστρέφει, αλλά έχει τελείως διαφορετικό στιλ. Είναι πιο δημιουργικός, λιγότερο σκληρός στην πίεση στον άξονα. Εκτός ξανά ο βασικός γκολκίπερ Κουέστα (9/0). Χάνει σε ένταση ο Άρης, κερδίζει σε παιχνίδι με την μπάλα. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι όμως, έστω και στο όριο μπορεί να το κερδίσει ο Άρης. Στο 1.75 ο άσος από την Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ