ΣΤΗΛΕΣ

Απίστευτο χτύπημα... καράτε με θύμα διαιτητή!

Απίστευτο χτύπημα... καράτε με θύμα διαιτητή!

Δείτε σοκαριστική σκηνή από αγώνα βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, όπου ένας οργισμένος παίκτης χτύπησε με κίνηση καράτε τον διαιτητή αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα (video)!

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι γεμάτος από απίστευτα περιστατικά. Αυτό το έχετε ήδη αντιληφθεί μετά την τρελή φάση στο ματς Παπανικολής-Αιγέας Πλωμαρίου Λέσβου όπου η μπάλα χτύπησε τέσσερις φορές στο δοκάρι μετά από ένα σουτ (!!!) ωστόσο έρχεται ένα ακόμα περιστατικό προς επίρρωση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο λόγος για την αναμέτρηση Ιντεπεντιέντε Λιμέιρα-Μαρίγια για το πρωτάθλημα Παουλίστα Α3 της Βραζιλίας το βράδυ του Σαββάτου, με την Μαρίγια να επικρατεί 1-0 και να προκαλεί... εκνευρισμό στην πλευρά των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, εκείνος που ξέφυγε από κάθε όριο ήταν ο Τζόνι Ντος Σάντος, με τον 25χρονο άσο της Ιντεπεντιέντε να θεωρεί λίγα τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων και να δείχνει την οργή του στον διαιτητή.

Αυτή όμως δεν ήταν μέσω έντονων παραπόνων ή έστω κάποιων αθυρόστομων εκφράσεων, με τον "δράστη" να χτυπάει με κίνηση-καράτε στο στήθος τον διαιτητή και να τον ρίχνει νοκ-άουτ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ