ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασιλειάδης: "Τα δύσκολα είναι πίσω"

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/8/2018. (Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/8/2018. (Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των κορυφαίων νέων αθλητών που διακρίθηκαν μέσα στο 2018, από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ, στο Μικρολίμανο, η τελετή βράβευσης των κορυφαίων νέων αθλητών που διακρίθηκαν μέσα στο 2018, από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΔΟΑ, Ισίδωρος Κούβελος, εκπρόσωποι αθλητικών ομοσπονδιών, φορέων του αθλητισμού, Ολυμπιονίκες και όχι μόνο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν ακόμα Οργανισμοί και Φορείς που είναι κοντά στον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και ενισχύουν το σημαντικό και πολυσχιδής έργο του.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε πως "αυτοί που μας έκαναν να χαρούμε, να κλάψουμε, να πανηγυρίσουμε μαζί τους, βραβεύουν τη νέα γενιά αθλητών, που τα προσεχή χρόνια θα μας κάνουν να νιώσουμε τα ίδια συναισθήματα. Ο ελληνικός αθλητισμός μας έχει γεμίσει υπερηφάνεια και χαρά και συνεχίζει να είναι όρθιος σε δύσκολες συνθήκες. Να μας προσφέρει αισιοδοξία για το μέλλον. Σήμερα γιορτάζει κι εμείς γιορτάζουμε μαζί του".

Σχετικά με το μήνυμα που θα ήθελε στο αθλητικό κίνημα και σε όλους εκείνους που προσπαθούν για να πετύχουν τους στόχους τους, ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι "τα δύσκολα είναι πίσω. Μαζί θα χαράξουμε ένα καλύτερο αύριο. Κάθε χρόνος θα είναι και καλύτερος. Κάθε χρόνος κι εμείς, ως Πολιτεία, θα προσπαθούμε να στεκόμαστε στο πλευρό τους. Στο πλευρό των οικογενειών τους για να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους"

Ο κ. Βασιλειάδης μάλιστα ανακοίνωσε ότι όλοι οι Ολυμπιονίκες σε λίγο καιρό από σήμερα θα μπορούν να μπαίνουν δωρεάν, με ειδική κάρτα, σε Αρχαιολογικούς Χώρους "και σε όλους τους χώρους ευθύνης μας, αφού το αίτημα έφυγε με θετική εισήγηση από τον υπουργό. Θα πάει στις αρμόδιες επιτροπές και νομίζω ότι είναι τυπικό το ζήτημα να υλοποιηθεί το αίτημα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, τόνισε πως "όταν βρίσκεσαι σε ένα χώρο με τόσους Ολυμπιονίκες, νιώθεις ένα δέος. Ένα δέος γιατί οι Ολυμπιονίκες είναι η βιτρίνα του ελληνικού αθλητισμού. Είναι οι αθλητές που χάρισαν σε όλον τον ελληνισμό χαρά, υπερηφάνεια και δόξασαν την πατρίδα μας.

Με μεγάλη χαρά θα δούμε τον ΣΕΟ να τιμά τους νέους αθλητές. Αυτούς που ευελπιστούμε μια μέρα να τους δούμε, να γίνονται μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, έχοντας κάνει έτσι το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι χρέος της ΕΟΕ να βοηθάει όλους τους αθλητές. Παίρνουμε κι εμείς κομμάτι από τη χαρά που προσφέρουν αυτά τα παιδιά στον ελληνικό λαό, όταν φέρνουν αυτές τις επιτυχίες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ