ΟΑΚΑ

Η στεγανοποίηση του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου λειτούργησε: “Φτάσαμε σε ποσοστό 95% επιτυχίας”

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME SPORTS

Ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά για την επιτυχία στη στεγανοποίηση του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου.

Ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook αναφέρθηκε στην πρόοδο των έργων στεγανοποίησης του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου και τη συλλογική προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση των εγκαταστάσεων, ενώ ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά, για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του έργου.

“Η σημερινή έντονη βροχόπτωση αποτέλεσε μια ουσιαστική δοκιμή για το έργο στεγανοποίησης της στέγης του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου. Με χαρά διαπιστώνουμε ότι η εισροή υδάτων περιορίστηκε σχεδόν αποκλειστικά στα σημεία όπου ήδη έχουν προγραμματιστεί παρεμβάσεις σε σωληνώσεις, φτάνοντας σε ποσοστό 95% επιτυχίας από πλευράς στεγανοποίησης.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα θερμό ευχαριστώ στην Περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα στον Περιφερειάρχη κ. Νίκο Χαρδαλιά, για τη σημαντική συμβολή του στην υλοποίηση του έργου. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην Τεχνική Διεύθυνση του ΟΑΚΑ και στους συναδέλφους του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου, για τη συνεχή τους φροντίδα μέσα από μικρές αλλά και μεγάλες παρεμβάσεις που βελτιώνουν καθημερινά τις συνθήκες λειτουργίας.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται σε υδρορροές, φρεάτια και στο σύνολο του δικτύου συλλογής ομβρίων υδάτων, οι οποίες σε συνδυασμό με τους τακτικούς καθαρισμούς συνέβαλαν αποφασιστικά στην άμεση αποστράγγιση σημείων του περιβάλλοντος χώρου, εξασφαλίζοντας ότι τυχόν προβλήματα αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας, για τις γρήγορες και ουσιαστικές ενέργειές του.

Μέσα από συλλογική προσπάθεια, μεθοδικότητα και συνεργασία, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε καθημερινά τις υποδομές και τις συνθήκες λειτουργίας του ΟΑΚΑ, περιορίζοντας στο ελάχιστο πιθανά λάθη και παραλείψεις. Το έργο μας αποτελεί κοινή δέσμευση προς αθλητές, εργαζόμενους και πολίτες: να παραμένει το ΟΑΚΑ ένας ασφαλής, λειτουργικός και φιλόξενος χώρος για όλους”, είπε ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ