H Kατερίνη γίνεται το επίκεντρο του παγκόσμιου beach wrestling

Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς αθλητικού ενδιαφέροντος, καθώς η Κατερίνη ετοιμάζεται να υποδεχθεί ένα σπουδαίο τριήμερο διεθνών διοργανώσεων πάλης άμμου.
Από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, η Παραλία Κατερίνης θα μετατραπεί σε διεθνές αγωνιστικό κέντρο, με κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες να δίνουν το «παρών».
Το Beach Bar Aloha θα αποτελέσει τον πυρήνα της αγωνιστικής δράσης. Η αυλαία θα ανοίξει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling U20, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή, 26 και 27 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί η τελική φάση του World Series, όπου θα κριθούν οι πρωταθλητές της σεζόν.
Το ενδιαφέρον αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένο, αφού στην Κατερίνη θα βρεθούν αθλητές από πολλές διαφορετικές χώρες. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 αποτελεί σταθμό για τη νέα γενιά του αθλήματος, ενώ η τελική φάση του World Series ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη, καθώς οι κορυφαίοι της χρονιάς θα διεκδικήσουν την κατάκτηση των πολυπόθητων τίτλων.
Και τις τρεις ημέρες, η αγωνιστική δράση θα ξεκινά στις 10:00 το πρωί, μετατρέποντας την Παραλία Κατερίνης σε ένα εντυπωσιακό διεθνές σκηνικό. Το ελληνικό κοινό θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου, με είσοδο ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους.